• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

Лот1 - Тушки заморожені курей не менше 1,5 кг. – 5300,00 кг., Лот 2 - Печінка ялова заморожена, 1 категорія – 1700,00 кг.

Лот1 - Тушки заморожені курей не менше 1,5 кг. – 5300,00 кг., Лот 2 - Печінка ялова заморожена, 1 категорія – 1700,00 кг.

Завершена

395 725.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 480.85 UAH
Період уточнення: 02.11.2017 12:40 - 07.11.2017 12:45
Відповідь надана

Державний стандарт

Номер: 501c9e2db68343c295a35498fb724a90
Дата опублікування: 03.11.2017 09:19
Опис: В додатку №3 тендерної документації на Лот 2 - печінка ялова заморожена І категорії вказані ГСТУ 46.019-2002 та ТУ У46.38.031. Просимо надати роз`яснення
Відповідь: Зміни до тендерної документації на закупівлю код ДК 021:2015 - 15110000-2 - М’ясо «Лот1 - Тушки заморожені курей не менше 1,5 кг. – 5300,00 кг., Лот 2 - Печінка ялова заморожена, 1 категорія – 1700,00 кг.» (Дата оприлюднення 02.11.17 р., оголошення UA-2017-11-02-001321-a-open) Тендерний комітет Олександрівської клінічної лікарні м. Києва вносить зміни до тендерної документації та надає перелік внесених змін: 1) Перший абзац пункту 6 Розділу III тендерної документації на закупівлю код ДК 021:2015 – код ДК 021:2015 - 15110000-2 - М’ясо «Лот1 - Тушки заморожені курей не менше 1,5 кг. – 5300,00 кг., Лот 2 - Печінка ялова заморожена, 1 категорія – 1700,00 кг.» (далі – тендерна документація) (Дата оприлюднення 02.11.17 р., оголошення UA-2017-11-02-001321-a-open) викласти у наступній редакції : Початкова редакція Нова редакція Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій документи та інформацію, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника щодо визначеної частини предмета закупівлі (лота) технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі (лота), установленим Замовником. • товар повинен відповідати ДСТУ 3143:2013. • товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 75% від передбаченого ДСТУ строку зберігання товару. Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій документи та інформацію, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника щодо визначеної частини предмета закупівлі (лота) технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі (лота), установленим Замовником. • товар повинен відповідати по Лоту 1 - ДСТУ 3143:2013. по Лоту 2 - ГСТУ 46.019-2002. • товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 75% від передбаченого ДСТУ строку зберігання товару. 2) Абзац п.п. 2.2. Розділу II. Якість товарів, робіт чи послуг Проекту Договору Додатку 2 тендерної документації викласти у наступній редакції : Початкова редакція Нова редакція Лот 2 - Печінка ялова заморожена 1 категорії – відповідність предмета закупівлі ГСТУ 46.019-2002. Субпродукти 1 категорії блоки із печінки м’ясної обробленої згідно ТУ У46.38.031. Зовнішній вигляд: чиста, зачищена без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, прирізів без сторонніх запахів. темного червоно-коричневого кольору, без ознак зіпсованості. Не допускається потрапляння води в блоки печінки перед їх заморожуванням. Пакування у споживчу упаковку згідно ГСТУ з укладкою в транспортну тару згідно з чинними нормативними документами та встановленою масою брутто не більш 25 кілограм . Якість, тара, упаковка та маркування повинні відповідати ГСТУ 46.019-2002. Товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 75% від передбаченого ГСТУ строку зберігання товару. Лот2 - Печінка ялова заморожена 1 категорії – відповідність предмета закупівлі ГСТУ 46.019-2002. Субпродукти 1 категорії блоки із печінки м’ясної обробленої згідно ТУ У46.38.066-2000. Зовнішній вигляд: чиста, зачищена без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, прирізів без сторонніх запахів. темного червоно-коричневого кольору, без ознак зіпсованості. Не допускається потрапляння води в блоки печінки перед їх заморожуванням. Пакування у споживчу упаковку згідно ГСТУ з укладкою в транспортну тару згідно з чинними нормативними документами та встановленою масою брутто не більш 25 кілограм . Якість, тара, упаковка та маркування повинні відповідати ГСТУ 46.019-2002. Товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 75% від передбаченого ГСТУ строку зберігання товару. 3) абзац 3 Інформації про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі Додатку 3 тендерної документації викласти у наступній редакції : Початкова редакція Нова редакція Лот 2 - Печінка ялова заморожена 1 категорії – відповідність предмета закупівлі ГСТУ 46.019-2002. Субпродукти 1 категорії блоки із печінки м’ясної обробленої згідно ТУ У46.38.031. Зовнішній вигляд: чиста, зачищена без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, прирізів без сторонніх запахів, темного червоно-коричневого кольору, без ознак зіпсованості. Не допускається потрапляння води в блоки печінки перед їх заморожуванням. Пакування у споживчу упаковку згідно ГСТУ з укладкою в транспортну тару згідно з чинними нормативними документами та встановленою масою брутто не більш 25 кілограм . Якість, тара, упаковка та маркування повинні відповідати ГСТУ 46.019-2002. Товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 75% від передбаченого ГСТУ строку зберігання товару. Лот 2 - Печінка ялова заморожена 1 категорії – відповідність предмета закупівлі ГСТУ 46.019-2002. Субпродукти 1 категорії блоки із печінки м’ясної обробленої згідно ТУ У46.38.066-2000. Зовнішній вигляд: чиста, зачищена без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, прирізів без сторонніх запахів. темного червоно-коричневого кольору, без ознак зіпсованості. Не допускається потрапляння води в блоки печінки перед їх заморожуванням. Пакування у споживчу упаковку згідно ГСТУ з укладкою в транспортну тару згідно з чинними нормативними документами та встановленою масою брутто не більш 25 кілограм . Якість, тара, упаковка та маркування повинні відповідати ГСТУ 46.019-2002. Товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 75% від передбаченого ГСТУ строку зберігання товару.
Дата відповіді: 03.11.2017 15:50