• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015 - 55320000-9 "Послуги з організації харчування"

Торги не відбулися

6 700 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 33 500.00 UAH
Період уточнення: 17.03.2022 17:17 - 20.04.2022 00:00
Відповідь надана

Надати інформацію

Номер: 82b42b6ce6c34b39a828a6b5573df23e
Дата опублікування: 18.04.2022 12:09
Опис: Згідно вимоги Додатку №2 до Тендерної документації, Учасник має надати Проект договору, наведений у Додатку 3 до тендерної документації, який має бути заповнений для сторони Учасника (окрім цінових показників та суми договору) та містити примітку “Надаємо згоду з наведеним проектом договору”. Просимо надати роз’яснення чи має Учасник заповнити у Проекті договору пункт 1.1, а саме вказати предмет договору згідно коду ДК? А також вказати у специфікації до проекту договору «найменування» та «кількість комплектів»?
Відповідь: Шановний учасник! Повідомляємо учасник процедури закупівлі надає тендерну пропозицію з урахуванням вимог Тендерної документації Замовника. Таким чином Додаток №2 до Тендерної документації - ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ ПОВИННІ БУТИ ДОДАТКОВО НАДАНІ УЧАСНИКАМИ У СКЛАДІ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ та є невідємною частиною ТД Замовника.
Дата відповіді: 20.04.2022 11:26
Без відповіді

Розʼяснення вимоги щодо посади дієтсестри

Номер: f00b5cda4a2a41c6a9c0df4344f1b628
Дата опублікування: 18.04.2022 11:56
Опис: Відповідно до Додатку №1 "Технічні, якісні, кількісні характеристики предмета закупівлі та документи, які необхідно надати на підтвердження відповідності вимогам тендерної документації щодо предмета закупівлі" до Тендерної документації, учасник зобовʼязаний надати: - копії особових медичних (санітарних) книжок зазначених працівників, в тому числі дієт-сестри (копії сторінок із зазначенням відомостей про власника медичної книжки та дати проходження медогляду); Згідно класифікатору професій посади "дієт-сестра" неіснує. Натомість класифікатор містить посаду "Сестра медична з дієтичного харчування". Прошу надати інформацію: яка назва посади відповідно до класифікатора професій має бути зазначена для даного працівника?
Без відповіді

Розʼяснення вимоги щодо посади дієтсестри

Номер: 16aab0ed4e474ed6abf878546deadae8
Дата опублікування: 18.04.2022 11:54
Опис: Відповідно до Додатку №1 "Технічні, якісні, кількісні характеристики предмета закупівлі та документи, які необхідно надати на підтвердження відповідності вимогам тендерної документації щодо предмета закупівлі" до Тендерної документації, учасник зобовʼязаний надати: - копії особових медичних (санітарних) книжок зазначених працівників, в тому числі дієт-сестри (копії сторінок із зазначенням відомостей про власника медичної книжки та дати проходження медогляду); Згідно класифікатору професій посади "дієт-сестра" неіснує. Натомість класифікатор містить посаду "Сестра медична з дієтичного харчування". Прошу надати інформацію: яка назва посади відповідно до класифікатора професій має бути зазначена для даного працівника?
Відповідь надана

Надати інформацію

Номер: 8d3cf085be724b95b33c63d7c0acfc0b
Дата опублікування: 05.04.2022 15:35
Опис: Просимо дати роз'яснення на питання: готова їжа має надаватися у ланч-боксах, які відповідають існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам, ланч-бокси повинні забезпечувати збереження якості готової їжі та температурний режим, а учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати сертифікат відповідності на ланч-бокси. Чи може учасник замість сертифіката відповідності на ланч-бокси надати висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, адже він також підтверджує відповідність існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам?
Відповідь: Учасник процедури закупівель повинен надати документи, ті які вимагаються Тендерною документацією.
Дата відповіді: 05.04.2022 16:29
Відповідь надана

Надати інформацію

Номер: 5e02c95342ad41f587b1efbdb59f1c1d
Дата опублікування: 25.03.2022 12:47
Опис: Просимо дати чітку відповідь, у чому передається чай і суп?
Відповідь: Шановний учасник! Вимоги тендерної документації не містять конкретизації щодо передачі перших страв та напоїв, тому учасник в подальшому постачальник має можливість на власний розсуд запропонувати посуд для передачі готової їжі - перших страв та напоїв, але цей посуд має відповідати існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам. Будь то контейнери, Ланч-бокси або термоси вони повинні забезпечувати збереження якості готової їжі та температурний режим. Ураховуючи вищевикладене, учасник може сам запропонувати відповідний посуд Замовнику та узгодити його.
Дата відповіді: 30.03.2022 14:39
Відповідь надана

Надати інформацію

Номер: 1684dbc858fb4876b4c504dcdf982176
Дата опублікування: 24.03.2022 10:57
Опис: Просимо дати роз'яснення на такі питання: 1. Де здійснюється передача їжі у відділенні чи харчоблоку? 2. Чиї співробітники замовника чи виконавця роздають їжу в палатах пацієнтам? 3. Чи потрібна додаткова комплектація одноразовими столовими приладами та склянками під час видачі їжі? 4. Перші страви та напої передаються в термосах, або якимось іншим способом?
Відповідь: По першому питанню надаємо розяснення всі умови і технічні вимоги, якісні характеристики надання послуги місяться у Додатку 1 до Тендерної Документації, надання послуг здійснюється на виробничих площах Замовника і з використанням технічного обладнання Замовника. По другому питанню: У технічному завданні не передбачено вимог щодо роздачі їжі пацієнтам тільки вмиоги до щодо приготування їжі та періодичність надання послуг. По третьому питанню: Всі вимоги до посуду викладено у Додатку 1 до Тендерної документації: "8. Готова їжа надається у ланч-боксах, які відповідають існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам. Ланч-бокси повинні забезпечувати збереження якості готової їжі та температурний режим. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати сертифікат відповідності на ланч-бокси.".4. Дивіться п.10 Додатку 1 до Тендерної Документації в частині користування кухоним приладдям.
Дата відповіді: 24.03.2022 15:10