-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Мультилотова
-
КЕП
ДК 021:2015 - 55320000-9 «Послуги з організації харчування» (Забезпечення організації безкоштовним харчуванням учнів (вихованців) у Загальноосвітніх навчальних закладах Святошинського району міста Києва) DК 021:2015-55320000-9 "Catering services» (Provide the organization with a free food of pupils (pupils) in General educational establishments of Sviatoshynskyi district of Kyiv)
Торги не відбулися
63 513 450.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.1% або 78 010.35 UAH
мін. крок: 0.1% або 78 010.35 UAH
Період уточнення:
05.01.2022 09:49 - 05.02.2022 00:00
Відповідь надана
вимоги до оформлення документів
Номер:
38e89037d3374ebb922e296aee47d85e
Дата опублікування:
18.01.2022 11:42
Опис:
Добрий день, згідно вимог Тендерної документації всі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції Учасника складаються українською мовою, якщо в складі тендерної пропозиції надається документ, що складений на іншій, ніж передбачено цим пунктом мові, Учасник надає переклад цього документу. Чи потрібно надавати переклад з російської на українську мову трудових книжок працівників, які заповнені як російською так і українською мовами, оскільки відповідно до п. 2.1 Наказу "Про затвердження Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників" від 29.07.1993 (редакція від 18.07.2018 № 513-р (513-2018-р) трудові книжки і вкладиші до них заповнюються у відповідних розділах українською і російською мовами.
Відповідь:
Шановний потенційний учаснику.
Трудові книжки повинні бути заповнені відповідно до чинної Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників.
Крім того у пункті 7 Розділу І тендерної документації зазначено наступне.
«У разі, якщо у змісті документів тендерної пропозиції зустрічаються торгова марка, загальноприйняті міжнародні терміни, адреси електронної пошти, тощо, які неможливо перекласти з іноземної мови та/або з метою збереження їх ідентифікації, допускається їх зазначення без перекладу.
Якщо Учасник процедури закупівлі є нерезидентом України, він може подавати свою тендерну пропозицію англійською мовою з обов’язковим перекладом українською мовою.
Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.»
Дата відповіді:
20.01.2022 16:59
Відповідь надана
Підтвердження запровадження Учасником процедури закупівлі розробки, впровадження та застосування Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Номер:
a99d99e234fe4930876a0321bd0daa59
Дата опублікування:
17.01.2022 19:22
Опис:
З метою підтвердження запровадження Учасником процедури закупівлі розробки, впровадження та застосування Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), такий Учасник повинен надати документи відповідності міжнародним стандартам якості харчування HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), а саме: розроблену та затверджену Програму-передумову системи НАССР (Учасники надають скан- копії оригіналу титульної сторінки на кожен окремий заклад загальної середньої освіти).
На які саме заклади мають учасники надати документи?
Якщо згідно переліку Додатку 1 до тендерної документації, тоді відповідатимуть такій вимозі тільки оператори ринку, які на зараз надають послуги харчування, що дискримінує інших Учасників, які мають намір подати пропозицію.
Просимо конкретизувати дану вимогу на уникнути порушеннь принципів здійснення закупівель.
Відповідь:
Шановний потенційний учаснику.
Інформацію щодо переліку об’єктів буде уточнено. У тендерну документацію буде внесено зміни
Дата відповіді:
21.01.2022 08:50
Відповідь надана
Кваліфікаційні вимоги.
Номер:
5368ed9a09ee4d0792a4fb3ad49057ae
Дата опублікування:
17.01.2022 19:13
Опис:
У Тендерній документації зазначено, що для підтвердження належного стану обладнання та матеріально-технічної бази, зазначених Учасником у вищевказаній довідці, Учасники у складі тендерної документації подають копії наступних документів:
- останнього акту (актів) обстеження складських та виробничих приміщень, виданого територіальними органами Держпродспоживслужби, щодо відповідності приміщення санітарним та іншим вимогам, встановлених законодавством, щодо надання послуг з організації харчування.
Якої форми мають надати акти потенційні учасники, щоб відповідати вимозі Замовника? Так як затвердженої форми акту щодо відповідності приміщення санітарним та іншим вимогам, встановлених законодавством, щодо надання послуг з організації харчування - не існує.
Просимо внести зміни до Тендерної документації та уточнити, що учасники надають акти, складенені за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров'я та благополуччя тварин (№447 від 08.08.2019 року).
Відповідь:
ВІДПОВІДЬ:
Шановний потенційний учаснику.
Вашу пропозицію враховано та буде внесено зміни у тендерну документацію
Дата відповіді:
20.01.2022 16:32
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
651ef7da69074e94ab188e6c534a5275
Дата опублікування:
17.01.2022 17:08
Опис:
Добрий день, згідно Додатку 3 до Тендерної документації зазначено, що Учасник повинен надати інформацію щодо кількості праціників, а саме: надати не менше п'ятидесят чотирьох тридцяти кухарів. Уточніть будь ласка яку мінімальну кількість кухарів повинен надати Учасник?
Відповідь:
Шановний потенційний учаснику.
Дякуємо, що звернули увагу на дану технічну помилку.
У тендерну документацію буде внесено зміни та виправлено технічну помилку
Дата відповіді:
20.01.2022 16:32