-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Оброблені фрукти та овочі
Торги відмінено
3 285 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 16 425.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 16 425.00 UAH
Період уточнення:
15.12.2021 17:53 - 21.12.2021 00:00
Без відповіді
технічні вимоги до сухофруктів
Номер:
94231e3a1ea54e92882162bf4fc9db8a
Дата опублікування:
20.12.2021 14:38
Опис:
Відповідно до додатку 2 до тендерної документації передбачено вимоги до сухофруктів, що є частиною предмета закупівлі. У додатку вказано, що товар має відповідати наступних характеристикам: компотний набір сухофруктів має складатись з різаних чи сушених плодів яблук або суміші сушених плодів (яблука, слива, груша та ін.). Для правильності формування пропозиції просимо надати наступні роз’яснення:
- Уточнити який саме продукт закуповується: сушені плоди яблук чи суміш сушених плодів, адже це два різних продукти різної цінової категорії;
- Якому нормативному документу має відповідати зазначена продукція (ДСТУ, ТУ та ін);
- Пропорцію суміші сушених плодів (яблука, слива, груша та ін.)
Без відповіді
вимоги до фасування кураги
Номер:
9dfcfbf4826f43fd920d46da4298bb01
Дата опублікування:
20.12.2021 14:37
Опис:
У тендерній документації передбачено, що курага має бути фасована у картонні ящики масою від 5 кг до 10 кг. Загальна маса кураши складає 1700 кг. Загальна кількість закладів освіти, на адресу яких потрібно здійснити поставку – 39. При поставці продукції до кожного навчального закладу хоча би раз на місяць середня маса буде складає приблизно 3,6 кг. Просимо уточнити фасування продукції (картонні ящики якої маси) та надати роз’яснення щодо нормативних вимог до кураги (ДСТУ, ТУ тощо).
Без відповіді
вимоги до фасування
Номер:
8ea400c70e174b6592764bad7d8c5db1
Дата опублікування:
20.12.2021 14:37
Опис:
У тендерній документації передбачено, що родзинки мають бути фасовані у картонні ящики. Але не вказано вага фасування. Загальна маса родзинок складає 1700 кг. Загальна кількість закладів освіти, на адресу яких потрібно здійснити поставку – 39. При поставці продукції до кожного навчального закладу хоча би раз на місяць середня маса родзинок буде складає приблизно 3,6 кг. Просимо уточнити вимоги до фасування продукції (картонні ящики якої маси) та надати роз’яснення щодо нормативних вимог до родзинок (ДСТУ, ТУ тощо).
Без відповіді
томатна паста
Номер:
ba699f57b0fb41728e5255c69e8b4a7b
Дата опублікування:
20.12.2021 14:36
Опис:
Відповідно до Додатку 2 до тендерної документації не передбачено вимогам якого нормативного документу має відповідати томатна паста. Просимо надати роз’яснення, якому саме нормативному документу має відповідати томатна паста, а також вказати масову частку сухих речовин у продукції.
Без відповіді
уточнення
Номер:
8c7405a4bc464a24b2f5cf860bfe34bd
Дата опублікування:
20.12.2021 14:35
Опис:
Додатком 2 до тендерної документації передбачається, що розсолу має бути не більше 10-15%. За таких обставин просимо надати роз’яснення як вираховується ціна за 1 кг продукції, з врахуванням розсолу чи без нього?
Без відповіді
уточнення інформації
Номер:
b49345ab413941cbb361795cf69484e0
Дата опублікування:
20.12.2021 14:34
Опис:
Відповідно до Додатку 2 до тендерної документації визначено вимоги до капусти квашеної, огірків квашених, помідорів квашених . При цьому у додатку немає вимоги щодо нормативного документу, якому має відповідати продукція - ДСТУ, ТУ тощо. Просимо надати відповідь якому саме нормативному документу має відповідати капуста квашена, квашені огірки та помідори квашені?