-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Оброблені фрукти та овочі
Торги відмінено
3 285 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 16 425.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 16 425.00 UAH
Період оскарження:
15.12.2021 17:53 - 27.12.2021 00:00
Вимога
Без відповіді
асортимент
Номер:
f7ffdd7547454df7be2be7a788b41055
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-12-15-009543-b.c4
Назва:
асортимент
Вимога:
Замовником у тендерній документації передбачено перелік продукції, яка закуповується, у тому числі горошок консервований, кукурудза консервована, квасоля консервована. Відповідно до НОРМ харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 не передбачено для харчування дітей у закладах дошкільної освіти консервованої продукції. З таких підстав просимо переглянути асортиментний перелік продукції, що закуповується Замовником.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
20.12.2021 14:35
Вимога
Без відповіді
уточнення
Номер:
0f9191fea2854cf1afaecb59cf7593e6
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-12-15-009543-b.c3
Назва:
уточнення
Вимога:
Відповідно до тендерної документації замовником не передбачено графіку поставки продукції. Просимо внести зміни до тендерної документації, передбачивши графік поставки продукції, що закуповується Замовником.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
20.12.2021 14:34
Вимога
Без відповіді
технічна специфікація
Номер:
b0292f0827964ea9bea93625682a4a1e
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-12-15-009543-b.c2
Назва:
технічна специфікація
Вимога:
3. Відповідно до Додатку 2 до тендерної документації визначено вимоги до капусти квашеної , квашених огірків, помідорів квашених. При цьому у додатку не містяться вимоги до виду тари та її ємності, а також графіку поставки продукції.
В Україні діють ДСТУ, якими передбачено вимоги до капусти квашеної , квашених огірків, помідорів квашених.
Відповідно до ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови строк зберігання солених огірків від дати виготовлення визначений не більше ніж:
- У бочках і контейнерах:
- 9 міс.за температури від мінус 1 ºС до плюс 4ºС;
- У скляній тарі :
- 7 діб за температури від 4ºС до 12ºС. Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
- 15 діб за температури від мінус 1ºС до плюс 4ºС.
Відповідно до ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена строк зберігання квашеної капусти від дати виготовлення становить:
- У спеціалізованих ящикових піддонах, збірних-розбірних місткостях, бочках:
- 8 міс. за температури від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- у скляних банках (з непастеризованою капустою)
- 0,5 міс. при температурі зберігання від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС;
- 5 діб при температурі понад 4 ºС до 10 ºС. . Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні.
Відповідно до ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Строк зберігання від дати виготовлення встановлено не більше ніж:
- У бочках і контейнерах – 8 міс. за температури від мінус 1ºС до 4ºС;
- У тарі з полміерних та термоплатичних матеріалів:
1 добу за температурою не більше ніж 20ºС ;
12 діб за температури від мінус 1ºС до 4ºС.
Враховуючи зазначені вимоги ДСТУ передбачається здійснення перефасування огірків солених, квашеної капусти, томатів квашених з бочок або контейнерів у скляну тару або іншу тару перед поставкою та суворе дотримання температурного режиму під час зберігання товару у навчальних закладах (наявність холодильників у значній кількості).
При недотриманні температурних режимів у стислі терміни квашена капуста, квашені огірки, томати квашені стануть непридатними для вживання та можуть викликати харчові отруєння.
Для продовження терміну придатності продукції її під час перефасування можна піддати стерилізації та укупорити металевими кришками згідно технічних умов, якими володіють виробники України. У цьому випадку строк придатності продукції збільшується до 1 року при температурі зберігання від плюс 1 ºС до 25 ºС.
За таких обставин просимо надати роз’яснення чи може бути учасниками процедури закупівлі запропонована продукція, яка для її зберігання пройшла стерилізацію, а саме:
Огірки солоні стерилізовані
Капуста квашена стерилізована
Томати квашені стерилізовані.
Та внести відповідні зміни до тендерної документації.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
20.12.2021 14:33
Вимога
Без відповіді
технічна специфікація
Номер:
c0fc7baf40754b3d8f3df42495e0e085
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-12-15-009543-b.c1
Назва:
технічна специфікація
Вимога:
1. Відповідно до Додатку 2 до тендерної документації визначено вимоги до предмета закупівлі. Так, зазначеним додатком визначено також вимоги до фасування товару, а саме: горошок консервований, кукурудза консервована, квасоля консервована мають бути розфасовані в металеві банки 420-440мл. Вважаємо таку вимогу замовника дискримінаційною , оскільки усуває від участі у закупівлі тих потенційних учасників та виробників, які можуть запропонувати зазначений товару тарі іншої ємності або у скляній тарі, при цьому якість продукції не буде гіршої, ніж передбачено вимогами тендерної документації.
З цих підстав просимо внести зміни до Додатку 2 до тендерної документації, якими передбачити можливість поставки продукції також у скляній тарі ємністю 0,5л.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
20.12.2021 14:32