-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
Послуги їдалень Canteen services
Послуги щодо забезпечення харчування підопічних закладу Nutrition services for wards of the institution
Торги відмінено
5 578 818.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 1.5% або 83 682.27 UAH
мін. крок: 1.5% або 83 682.27 UAH
Період уточнення:
10.11.2021 14:14 - 15.01.2022 00:00
Відповідь надана
надати інформацію
Номер:
ca1b7f795350467ab2952d1f4d39f5a6
Дата опублікування:
30.11.2021 19:03
Опис:
Учасник в складі тендерної пропозиції подає орієнтовну калькуляцію основних статей витрат загальної суми пропозиції. Питання: калькуляцію в складі тендерної пропозиції необхідно подавати із зазначенням вартісних показників?
Чому виникає таке питання, тому що в закупівлі з публікакцією англійської мови, документи, в яких зазначені цінові показники, можуть бути доступні, плише після аукціону.
Відповідь:
ч.1 ст.28 У разі якщо оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі оприлюднюється відповідно до частини 3 ст.10 Закону, у день і час закінчення строку подання тендерних пропозицій, зазначенних в оголошенні, електронною системою закупівель автоматично розкриваються всі файли тендерної пропозиції, крім інформації про ціну/ приведену ціну тендерної пропозиції.Отже ви повинні викласти калькуляцію у складі цінової тендерної пропозиції, яка з боку учасника блокується відповідною клавішею.Якщо ви не вкладете якусь інформацію, що передбачена в оголошенні Вас буде однозно дескваліфіковано, тому майте це на увазі.
Дата відповіді:
30.11.2021 20:09
Відповідь надана
надати інформацію
Номер:
f765428b973649068de85cbfe94d084b
Дата опублікування:
30.11.2021 16:51
Опис:
Учасник в складі тендерної пропозиції подає орієнтовну калькуляцію основних статей витрат загальної суми пропозиції. Питання: калькуляцію в складі тендерної пропозиції необхідно подавати із зазначенням вартісних показників?
Відповідь:
ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ :
2. Учасник в складі тендерної пропозиції подає орієнтовну калькуляцію основних статей витрат загальної суми пропозиції. Звичайно Калькуляція обраховується за основними статтями витрат в вартісному еквіваленті загальної суми пропозиції.
Дата відповіді:
30.11.2021 17:31
Відповідь надана
надати роз'яснення
Номер:
94031574ba73446ebc61223844871e08
Дата опублікування:
30.11.2021 08:54
Опис:
У додатку 5 до тендерної документації передбачено, що учасник повинен у складі тендерної пропозиції надати меню-розклад кожної страви 1-го дня примірного меню з розбивкою на продукти харчування, що входять до складу цих страв (у кг), окремо по кожному прийому їжі впродовж дня з обов*язковим додержанням вимог Постанови КМУ № 324 від 13.03.2002 року, Збірника рецептур національних страв та кулінарних виробів (авт. О.В. Шалимінов, Т.П. Дятченко, Л.О. Кравченко), Збірника рецептур страв та кулінарних виробів, авт. А.І. Здобнов, В.А. Циганенко.
Яку інформацію повинен містити в собі Меню-розклад кожної страви 1-го дня примірного меню? Чи буде достатньою така інформація в меню-розкладі: найменування страви; інгредієнти, що входять до страви та їх маса на одну порцію відповідно до вікової категорії; одиниця виміру?
Відповідь:
В тендерній документації чітко вказано, що : "учасник повинен у складі тендерної пропозиції надати меню-розклад кожної страви 1-гжну віо дня примірного меню з розбивкою на продукти харчування, що входять до складу цих страв (у кг), окремо по кожному прийому їжі впродовж дня з обов*язковим додержанням вимог Постанови КМУ № 324 від 13.03.2002 року, Збірника рецептур національних страв та кулінарних виробів (авт. О.В. Шалимінов, Т.П. Дятченко, Л.О. Кравченко), Збірника рецептур страв та кулінарних виробів, авт. А.І. Здобнов, В.А. Циганенко.", і тому нічого вигадувати не потрібно. А меню-розклад складається на кожну вікову групу.
Дата відповіді:
30.11.2021 11:46
Відповідь надана
надати інформацію
Номер:
3ca7e655cef74bde9e4730112cde6fd8
Дата опублікування:
29.11.2021 18:14
Опис:
Які саме документи, які підтверджують заміну послуг з приготування готової їжі за місцем надання послуг на послуги з видачі готових страв у разі неможливості фактичного приготування страв (відключення електричної енергії та інше) повинен надати учасник в складі тендерної пропозиції?
Відповідь:
Учасник надає розрахунок ціни послуг в гривнях в довільній формі відповідно до тижневого перспективного меню, що вказане нижче із обов’язковим зазначенням, що послуги їдалень та приготування їжі будуть надаватися шляхом приготування страв за меню за місцезнаходженням та з використанням матеріально-технічної бази Замовника, а в разі неможливості фактичного приготування страв (відключення електричної енергії, несприятливих природних умов та інше) послуги повинні надаватися шляхом видачі готових страв (перші та другі страви), індивідуально порційно запакованих для однієї особи з використанням термостатної плівки та/або спеціалізованих одноразових контейнерів таким чином, щоб уникнути псування, пошкодження готових страв, потрапляння пилу, бруду та іншого втручання під час їх транспортування до місця надання послуг. Індивідуально запаковані готові страви повинні мати відповідні документи, які підтверджують якість зазначеної продукції та її відповідність ТУ виробника і можуть використовуватися при температурі повітря 0 +25 С зі строком зберігання більше 1 місяця, повинні пройти відповідні лабораторні дослідження та бути повністю придатними до споживання людиною без додаткової термічної обробки.
Учасник повинен надати лист із зазначенням переліку готових страв (перші та другі страви), які він пропонує до постачання в разі наявності підстав, визначених вище.
Учасник на відповідність технічним вимогам повинен надати у складі пропозиції наступні документи:
- Експлуатаційній дозвіл на потужності (об’єкти) з виробництва готових страв (перші та другі страви), які будуть поставлятися до місця надання послуг, виданий на ім’я виробника готових страв або Рішення про реєстрацію потужностей на виробництво готових страв, видане на ім’я виробника готових страв;
- Договір із акредитованою лабораторією на дослідження готових страв, укладений з виробником готової продукції;
- Технічні умови на виробництво готової продукції (перші та другі страви), яку пропонує до постачання учасник у випадках неможливості надання послуг за місцезнаходженням Замовника. Технічні умови повинні бути затверджені виробником, внесені до бази даних Технічних умов України, погоджені Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та повинні відповідати вимогам Замовника за технічним завданням (Додаток 5 до ТД) щодо вимог до готової продукції (перші та другі страви). На підтвердження надати у тендерній пропозиції Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи.
- Протоколи випробувань зразків харчової продукції на всю готову продукцію (перші та другі страви), яку пропонує до постачання учасник, згідно власного листа, у випадках неможливості надання послуг за місцезнаходженням Замовника видані на ім’я виробника або учасника, видані в межах строку придатності такої готової продукції;
- Документи, які підтверджують якість пакування готової продукції та її придатність для використання у харчовій промисловості та тривалому зберіганні;
- Декларації виробника, якісні посвідчення, тощо на весь асортимент готових страв (перші та другі страви), яку пропонує до постачання учасник у випадках неможливості надання послуг за місцезнаходженням Замовника, видані протягом строку придатності готової продукції, зазначеної у протоколах випробувань зразків харчової продукції;
- лист із зазначенням переліку готових страв (перші та другі страви), які учасник пропонує до постачання в разі наявності підстав, визначених в технічних вимогах Замовника;
Дата відповіді:
29.11.2021 20:59
Відповідь надана
запитання
Номер:
53a972a4ab544f838220f84c835ee628
Дата опублікування:
22.11.2021 09:14
Опис:
Шановний Замовник! 1 січня 2021 року набув чинності наказ МОЗ «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», а 24 березня Кабінет Міністрів ухвалив відповідну постанову № 305 Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування, крім абзацу другого пункту 1 та пункту 2 цієї постанови, пунктів 1-3, 8-54 Порядку, затвердженого цією постановою, які набирають чинності з 1 вересня 2021 року.Згідно з нововведеннями, у дитячому меню обмежили кількість солі, цукру, жирів тваринного походження, а також вживання соків. У МОЗ зауважили, що у нове меню не включили ковбасні вироби, сосиски, рибні, м’ясні та плодоовочеві консерви, кондитерські вироби, адже ці продукти мають високий вміст солі та цукру. Деякі з них — консерванти та трансжирні кислоти, що суперечить принципам здорового харчування.
Також зменшили норми споживання хліба та картоплі. Натомість має бути більше молока та кисломолочних продуктів, м’яса, риби, круп та бобових. Зросли норми щодо рослинного та вершкового масла. Поступово необхідно зменшувати споживання напоїв зі значним вмістом цукру. У МОЗ вважають, що кількість їх споживання – це лише харчова звичка, яка дуже добре піддається корекції.
Виходячи із даної постанови прошу Вас переглянути орієнтовне меню на 2022рік та вилучити заборонені до споживання продукти сосиски,ковбасу н/к ,сік фруктовий доповнити не містить цукру та ін.
Якщо Ви ввели своє меню, то воно повинно бути затверджене в Держпродспоживслужбі.
Копія постанови https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/305-2021-%D0%BF.
Відповідь:
Дякуємо за інформацію про набуття чинності наказу МОЗ, але хочемо пояснити,що наш заклад відноситься до Міністерства соціальної політики і тому керується ПОСТАНОВОЮ Кабінету Міністрів від 13 березня 2002 р. № 324 "Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики"Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ. Наше Меню складене відповідно до чинної Плстанови.
Дата відповіді:
22.11.2021 10:26
Відповідь надана
запитання
Номер:
372bffeae265432fbccf732075614380
Дата опублікування:
17.11.2021 10:10
Опис:
Шановний Замовнику! Прошу Вас внести зміни та виправити помилку стосовно надання копії звіту 1 ДФ ,яку відмінено з 01 січня 2021 року,натомість подається об'єднана звітність «Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску».Крім того вимога завіреного відповідним органом є такою,що порушує норми Закону України “Про електронні документи та електронний документообіг” та “Про електронні довірчі послуги”. також відповідно до до ст. 49.3 Податкового кодексу України податкова декларація подається за вибором платника податків, якщо інше передбачено Податковим Кодексом, в один із таких способів:
а) особисто платником податків або уповноваженою на це особою;
б) надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
в) засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України “Про електронні документи та електронний документообіг” та “Про електронні довірчі послуги”.
Відповідь:
Зміни внесені. Потрібно переглянути Зміни до нової редакції ТД додаток 2, п.2 : копія звіту «Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску» за останній звітній період, що передує даті подання тендерної пропозиції; Дякуємо.
Дата відповіді:
17.11.2021 11:37