• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

крупа вівісяна,ячмінна, манна

Крупи повинні мати підвищену зольність, мати значну кількість клітковини і білків. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупи повинні відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ), виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчоконцентратної промисловості, чинних в Україні. Фасування – 20-50 кг.

Завершена

19 400.00 UAH без ПДВ