-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
крупа вівісяна,ячмінна, манна
Крупи повинні мати підвищену зольність, мати значну кількість клітковини і білків. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупи повинні відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ), виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчоконцентратної промисловості, чинних в Україні. Фасування – 20-50 кг.
Завершена
19 400.00
UAH без ПДВ
Нічого не знайдено.