• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо. ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо (яловичини охолодженої - ДК021-2015: 15111100-0- Яловичина; печінки яловичої охолодженої - ДК021-2015: 15110000-2- М'ясо; свинини охолодженої - ДК021-2015: 15113000-3- Свинина; філе курячого охолодженого - ДК021-2015: 15112130-6- Курятина)

Філе куряче охолоджене повинно мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію, обезкровлене, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечнику, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів. Без ГМО. Свинина охолоджена- м’якуш, повинно мати високу смакову якість, кількості жиру не повинно перевищувати 10% на 100гр. м’яса, пружне, зачищене від сухожилок і грубих поверхневих плівок, поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання. Не допускаються дрібні шмаки та обрізки. Запах - доброякісного м’яса, та без сторонніх запахів. Без ГМО. Яловичина охолоджена- м’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок, поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, запах - доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Без ГМО. Печінка яловича охолоджена-вітчизняного виробника, без кісток, великими шматками, без пороків, зачищена (без плівок та сухожилля), без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Без ГМО.

Завершена

380 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 900.00 UAH