• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М'ясо (Лот № 1 - м'ясо яловиче великий шматок; лот 2 - тушки курей охолоджені, лот 3 - печінка яловича, лот 4 - сало свіже)

Місцезнаходження замовника - 10012, Житомирська обл., м. Житомир, вулиця Бориса Тена,82-а. Категорія замовника – пункт 3 частина 1 стаття 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті. Вид закупівлі: процедура закупівлі – відкриті торги - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень а робіт 1,5 мільйона гривень. Застосовані критерії оцінки - єдиним критерієм оцінки згідно даної закупівлі є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Завершена

371 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 24.50 UAH