• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М'ясо (Лот № 1 - м'ясо яловиче великий шматок; лот 2 - тушки курей охолоджені, лот 3 - печінка яловича, лот 4 - сало свіже)

Місцезнаходження замовника - 10012, Житомирська обл., м. Житомир, вулиця Бориса Тена,82-а. Категорія замовника – пункт 3 частина 1 стаття 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті. Вид закупівлі: процедура закупівлі – відкриті торги - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень а робіт 1,5 мільйона гривень. Застосовані критерії оцінки - єдиним критерієм оцінки згідно даної закупівлі є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Завершена

371 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 24.50 UAH
Номер: a8a7cf7f16c943ed8421e7262ebd9d14
Внутрішній номер закупівлі: 7679049
Ідентифікатор закупівлі: UA-2020-12-10-016702-c   
Замовник: Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73
Контактна особа: Малецька Світлана Миколаївна +380671995029 malsvet_UO@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 371 500.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 10.12.2020 19:37 - 16.12.2020 00:00
Період прийому пропозицій: 10.12.2020 19:37 - 26.12.2020 19:42
Аукціон: 28.12.2020 12:16 - 28.12.2020 13:03
Період кваліфікації: 28.12.2020 13:03 - 16.01.2021 10:49
Період завантаження договору: 04.01.2021 09:58 - 24.01.2021 09:58

Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)

  • Лот №1 ₴297 500.00 м'ясо яловиче великий шматок
  • Лот №2 ₴60 000.00 тушки курей охолоджені
  • Лот №3 ₴9 100.00 печінка яловича
  • Лот №4 ₴4 900.00 сало свіже (бокове)