• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК021:2015:15110000-2 «М’ясо» (Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030)

Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158 - 1700 кг.; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143 - 1700кг.; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030 - 1100 кг.. 1) Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030: Туші яловичини розділяють на півтуші симетрично вздовж хребта, не залишаючи цілі хребці у будь-якій півтуші та їх подрібнення.М’язи розвинені задовільно. Остисті відростки грудних і поперекових хребців, сідничні бугри та маклоки виступають нерізко. Підшкірний жир покриває тушу від 8 ребра до сідничних бугрів із значними пропусками. На шиї, лопатках, передніх ребрах і стегнах, тазовій порожнині і в ділянці паху є відкладання жиру у вигляді невеликих ділянок.На тушах або півтушах не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення.Без стороннього запаху. 2) Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158: М’ясо свинини свіже та охолоджене (напівтуша без голови, ніг, шкіри, внутрішнього сала) І-го або вищого гатунку. Має на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірної вологості, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік – прозорий. Запах на поверхні тушки та біля кістки – характерний для зрілого м’яса. Свинячі туші і півтуші повинні бути без голови, ніг, внутрішніх органів, внутрішнього жиру. 3) Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143: Кури потрошені, охолоджені цілими тушками, І категорії повинні відповідати по вгодованості (вагою від 1,8 кг) і якості І-й категорії. Тушка птиці повинна бути добре обезкровлена, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, без синців, плям і залишків кишечника. Тушки повинні поступати тільки свіжі та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкіряний внутрішній жир. М'язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. По вгодованості та обробці тушки повинні відповідати вимогам стандартів. Не дозволяються: переломи стегнових та гомілкових кісток, наявність гострих країв кісток та уламків кісток, сліди від ударів, глибокі порізи м’язової тканини та розриви шкіри. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка товару здійснюється, в день зручний для Замовника, транспортом Постачальника в робочі дні з 08.00 до 14.00 години. Постачальник зобов’язаний передавати Замовнику належні документи, що підтверджують якість Товару (Сертифікати. Декларації на товар , тощо) з кожною партією товару. Транспортування – постачання, вантажно-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника.Товар повинен відповідати технічним, кількісним та якісним вимогам Замовника. Термін придатності продукції на момент поставки повинен складати не менше 80% від установлених відповідною документацією для кожного окремого виду товару.

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 2 дні (до 14.11.25 08:00)

768 000.00 UAH з ПДВ