• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК021:2015:15110000-2 «М’ясо» (Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030)

Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158 - 1700 кг.; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143 - 1700кг.; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030 - 1100 кг.. 1) Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030: Туші яловичини розділяють на півтуші симетрично вздовж хребта, не залишаючи цілі хребці у будь-якій півтуші та їх подрібнення.М’язи розвинені задовільно. Остисті відростки грудних і поперекових хребців, сідничні бугри та маклоки виступають нерізко. Підшкірний жир покриває тушу від 8 ребра до сідничних бугрів із значними пропусками. На шиї, лопатках, передніх ребрах і стегнах, тазовій порожнині і в ділянці паху є відкладання жиру у вигляді невеликих ділянок.На тушах або півтушах не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення.Без стороннього запаху. 2) Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158: М’ясо свинини свіже та охолоджене (напівтуша без голови, ніг, шкіри, внутрішнього сала) І-го або вищого гатунку. Має на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірної вологості, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік – прозорий. Запах на поверхні тушки та біля кістки – характерний для зрілого м’яса. Свинячі туші і півтуші повинні бути без голови, ніг, внутрішніх органів, внутрішнього жиру. 3) Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143: Кури потрошені, охолоджені цілими тушками, І категорії повинні відповідати по вгодованості (вагою від 1,8 кг) і якості І-й категорії. Тушка птиці повинна бути добре обезкровлена, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, без синців, плям і залишків кишечника. Тушки повинні поступати тільки свіжі та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкіряний внутрішній жир. М'язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. По вгодованості та обробці тушки повинні відповідати вимогам стандартів. Не дозволяються: переломи стегнових та гомілкових кісток, наявність гострих країв кісток та уламків кісток, сліди від ударів, глибокі порізи м’язової тканини та розриви шкіри. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка товару здійснюється, в день зручний для Замовника, транспортом Постачальника в робочі дні з 08.00 до 14.00 години. Постачальник зобов’язаний передавати Замовнику належні документи, що підтверджують якість Товару (Сертифікати. Декларації на товар , тощо) з кожною партією товару. Транспортування – постачання, вантажно-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника.Товар повинен відповідати технічним, кількісним та якісним вимогам Замовника. Термін придатності продукції на момент поставки повинен складати не менше 80% від установлених відповідною документацією для кожного окремого виду товару.

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 2 дні (до 14.11.25 08:00)

768 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ad6c1bfb0b454596aba747ce1e5ae125
Критерій стосується номенклатури Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Категорія
ID: 7386366eb0aa4dbd966bc195de9f9b7a  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Вид
ID: 4326155ff01b40f3b65d7129f73904e5  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Частина
ID: ff77f59f3de54d48959480b216f0f9c8  
Очікуване значення : напівтуша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Термічний стан
ID: 65e7795cb39e47879ec0bab82f57bd32  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Відповідність стандарту
ID: df5f7460954d486fab05b2022b7cfdf4  
Очікуване значення : ДСТУ 6030  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 27d6c338e0104532a8a6c958ce367a64
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Частина
ID: f8eaf7de6841475f993beda836603e8c  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Термічний стан
ID: 5b76c3affef6497a9c363615149c8bf0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Відповідність ДСТУ 3143
ID: de14eb1f5ce049a8bcce95919093172d  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 74811c385f154968b307430a9ac5fb30
Критерій стосується номенклатури Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Частина
ID: 4bfcf47e307141eb9be4a8d8b9077f62  
Очікуване значення : напівтуша без шкіри  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Термічний стан
ID: b59aba1bf07b47d2ab814c5af3807318  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.11.2025 17:10
Характеристики не суперечать
ID: 6244381fb2d44a2390465205c0d0c0ed  
Очікуване значення : ДСТУ 7158  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження