• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Баклажани свіжі, перець солодкий

Відповідно 4 та 5 розділу проєкту договору. Примірні вимоги до перцю солодкого свіжого 1. Перець солодкий свіжий повинен відповідати ДСТУ 2659-94 «Перець солодкий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Перець солодкий свіжий повинен бути розфасований у дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто перцю солодкого свіжого в дерев’яному, картонному ящику (коробці) або ящику з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути перець одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 2659-94. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання перцю повинен становити не менше 14 діб з дня його поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання). Примірні вимоги до баклажанів свіжих 1. Баклажани свіжі повинні відповідати ДСТУ 2660-94. Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, нев’ялі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, технічного ступеня стиглості, з плодоніжкою. М'якуш плода пружний, без пустот, насінневе гніздо з недорозвиненим білим насінням, забарвлення м'якуша – зеленувате, зеленувате на краях, біле. 2. Баклажани свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто баклажанів свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути баклажани одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 2660-94. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання баклажанів свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 09.10.25 09:00)

180 000.00 UAH з ПДВ