• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Баклажани свіжі, перець солодкий

Відповідно 4 та 5 розділу проєкту договору. Примірні вимоги до перцю солодкого свіжого 1. Перець солодкий свіжий повинен відповідати ДСТУ 2659-94 «Перець солодкий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Перець солодкий свіжий повинен бути розфасований у дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто перцю солодкого свіжого в дерев’яному, картонному ящику (коробці) або ящику з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути перець одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 2659-94. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання перцю повинен становити не менше 14 діб з дня його поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання). Примірні вимоги до баклажанів свіжих 1. Баклажани свіжі повинні відповідати ДСТУ 2660-94. Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, нев’ялі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, технічного ступеня стиглості, з плодоніжкою. М'якуш плода пружний, без пустот, насінневе гніздо з недорозвиненим білим насінням, забарвлення м'якуша – зеленувате, зеленувате на краях, біле. 2. Баклажани свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто баклажанів свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути баклажани одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 2660-94. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання баклажанів свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 09.10.25 09:00)

180 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b52eb9d0e8274829a2bee355aabb79b3
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:19
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 107c5c523729497dbb64c75b9715f562  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:19
Розмір плоду
ID: 96ca465ef68f4e3c9c0d74a7729196a6  
Очікуване значення : довжина не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:19
Сорт
ID: d317861033ab463e8bef7e3d0b2e6c0b  
Очікуване значення : подовженої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7c3dc8d5adb946078e45c83bd336f261
Критерій стосується номенклатури Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:19
Відповідність ДСТУ 2660
ID: e6ed6e0b0eeb4d2e80d07cea52838cf5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:19
Розмір плоду
ID: ed59c22741db4898b23e5962a675658e  
Очікуване значення : довжина не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:19
Вид сорту
ID: a9b994ebc71f40bfa2d4048101eda819  
Очікуване значення : подовженої форми  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження