• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Печінка куряча, охолоджена, філе куряче, охолоджене, лопатка свиняча, охолоджена.

ПОСТАЧАННЯ товару здійснюється вчасно, ОКРЕМИМИ партіями, згідно замовлень, орієнтовно 1 р./тижд., в робочі дні, з 8.00-14.00 год., по 31.07.2025 р. СВИНИНА З ЛОПАТКОВОЇ ЧАСТИНИ ТУШІ: обвалена, обжилована, охолоджена. М’якоть свинини має бути без кісток, у вигляді великих шматків, без жил, грубих поверхневих плівок, без стороннього запаху, колір – блідо-рожевий, за консистенцією м’ясо повинно бути пружним та еластичним, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, м’ясних обрізків. Термін придатності товару від загального терміну зберігання на час поставки не менше, ніж 90%. М’якоть свинини повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». ФІЛЕ КУРЯЧЕ (грудинка), ОХОЛОДЖЕНЕ: вищого ґатунку, без кісток, поверхня розрізу свіжа, волога, але не липка, м’ясний сік прозорий, без згустків крові, без залишків пір’я, без ознак замороження та розмороження. М’ясо пружне при натисканні, запах властивий доброякісному м’ясу. Філе повинно бути розфасоване та упаковане таким способом, який дозволяє забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». ПЕЧІНКА КУРЯЧА ОХОЛОДЖЕНА: зовнішня поверхня ціла без розривів та сторонніх вкраплень, запах та колір властивий якісній печінці. Печінка повинна бути цілими шматками, без кровоносних судин і лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, без сторонніх запахів. Печінка повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Кожну партію повинен супроводжувати документ, що підтверджує її безпечність та якість. Постачання товару повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров'я України до контакту з продуктами харчування, і обладнані стелажами, що можуть зніматися, із дотриманням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Транспортні засоби, якими перевозять товар, повинні бути чисті, без сторонніх запахів

Завершена

380 140.00 UAH з ПДВ