• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Печінка куряча, охолоджена, філе куряче, охолоджене, лопатка свиняча, охолоджена.

ПОСТАЧАННЯ товару здійснюється вчасно, ОКРЕМИМИ партіями, згідно замовлень, орієнтовно 1 р./тижд., в робочі дні, з 8.00-14.00 год., по 31.07.2025 р. СВИНИНА З ЛОПАТКОВОЇ ЧАСТИНИ ТУШІ: обвалена, обжилована, охолоджена. М’якоть свинини має бути без кісток, у вигляді великих шматків, без жил, грубих поверхневих плівок, без стороннього запаху, колір – блідо-рожевий, за консистенцією м’ясо повинно бути пружним та еластичним, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, м’ясних обрізків. Термін придатності товару від загального терміну зберігання на час поставки не менше, ніж 90%. М’якоть свинини повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». ФІЛЕ КУРЯЧЕ (грудинка), ОХОЛОДЖЕНЕ: вищого ґатунку, без кісток, поверхня розрізу свіжа, волога, але не липка, м’ясний сік прозорий, без згустків крові, без залишків пір’я, без ознак замороження та розмороження. М’ясо пружне при натисканні, запах властивий доброякісному м’ясу. Філе повинно бути розфасоване та упаковане таким способом, який дозволяє забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». ПЕЧІНКА КУРЯЧА ОХОЛОДЖЕНА: зовнішня поверхня ціла без розривів та сторонніх вкраплень, запах та колір властивий якісній печінці. Печінка повинна бути цілими шматками, без кровоносних судин і лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, без сторонніх запахів. Печінка повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Кожну партію повинен супроводжувати документ, що підтверджує її безпечність та якість. Постачання товару повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров'я України до контакту з продуктами харчування, і обладнані стелажами, що можуть зніматися, із дотриманням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Транспортні засоби, якими перевозять товар, повинні бути чисті, без сторонніх запахів

Завершена

380 140.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 78853cfe780b40fea15c669fc3a9776e
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Частина
ID: 5cfa55412ea9410689009c1e0846e1f0  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Термічний стан
ID: c5f6958ce89740ffb9df6eecc0180674  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Характеристики не суперечать
ID: 5362ea18e1fe42b99accd63c1f2f513b  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e48a84e83d9c486e8ec1dbbfc2f03440
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Частина
ID: 6577cf0384c640e7b05c33c508554959  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Термічний стан
ID: 63f8ab025d5940428251cb23495de277  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a3a1bf0fbb7f45499a9aafd358bf3e7a  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2970421f79b2422890df543456a04abd
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Частина
ID: 854c95ae15c64e44ad3df87794b84b15  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Термічний стан
ID: f285314471b1499492771712cdf270b5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7ae89cb9d684415daad396e566da4803  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
З шкірою
ID: 87dd3748aef246c8aecb4816eb35993d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Наявність кісток
ID: 4ba79388054643049e21a69d7cd3c8c3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 12:58
Категорія
ID: e7f8ddb424da43a6ae5fd5f614df79a7  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження