-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
ДК 021:2015 (CPV) – 15110000-2 –М’ясо
Попереднє замовлення подається з розрахунку на 3 (три) календарних дні та уточнюється щотижня і може змінюватися протягом доби з моменту отримання замовлення відповідно до взаємоузгодженого графіку та стану наповнюваності закладу. Замовлення надаються Замовником Постачальнику особисто, електронною поштою, телефонограмами або факсограмами (за домовленістю Сторін можуть дублюватися у письмовому вигляді). Строки постачання можуть змінюватися у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням Сторін. Графік поставки товару (Додаток 2 до проекту договору) не повинен порушуватися Постачальником. У разі виникнення нагальної потреби, Сторони можуть брати на себе зобов’язання здійснювати постачання за межами графіку. .Інформація про товар та вимоги до нього: філе грудки курей бройлерів охолоджене, філе-чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м'яса (без сторонніх відтінків). Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів. Філе повинно бути розфасоване в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням. Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена без великої кількості жиру, не допускаються дрібні шматки та обрізки. Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. М’ясо яловичини першого сорту заморожене. • м`якуш, крупний шматок, без кісток та шкіри• Колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. Упаковане в поліетиленову упаковку в картонні ящики. Четвертини курей бройлерівзаморожені, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води, повинні бути розфасовані у транспортну тару упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики з відповідним маркуванням.