• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015 (CPV) – 15110000-2 –М’ясо

Попереднє замовлення подається з розрахунку на 3 (три) календарних дні та уточнюється щотижня і може змінюватися протягом доби з моменту отримання замовлення відповідно до взаємоузгодженого графіку та стану наповнюваності закладу. Замовлення надаються Замовником Постачальнику особисто, електронною поштою, телефонограмами або факсограмами (за домовленістю Сторін можуть дублюватися у письмовому вигляді). Строки постачання можуть змінюватися у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням Сторін. Графік поставки товару (Додаток 2 до проекту договору) не повинен порушуватися Постачальником. У разі виникнення нагальної потреби, Сторони можуть брати на себе зобов’язання здійснювати постачання за межами графіку. .Інформація про товар та вимоги до нього: філе грудки курей бройлерів охолоджене, філе-чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м'яса (без сторонніх відтінків). Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів. Філе повинно бути розфасоване в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням. Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена без великої кількості жиру, не допускаються дрібні шматки та обрізки. Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. М’ясо яловичини першого сорту заморожене. • м`якуш, крупний шматок, без кісток та шкіри• Колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. Упаковане в поліетиленову упаковку в картонні ящики. Четвертини курей бройлерівзаморожені, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води, повинні бути розфасовані у транспортну тару упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики з відповідним маркуванням.

Завершена

200 120.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ae28f1286e54eba0d8284f625c50a36b
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d982bfd75ab3d53a34829f4e92062da9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Термічний стан
ID: d5752e92a8c0d63c1e26a15e3eee447c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Частина
ID: 5a2ab6d5015274d307549bb59deb94a5  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fdc293930cf30dcd9d2ed78b1c28adae
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
З шкірою
ID: 19e3b245eaa455e213e9f42203d42931  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Наявність кісток
ID: eb3632e6ebd30fa4add967e06d97fffe  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f6d9f56ea5630f5641c75c74c5627e70  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Термічний стан
ID: 7953353e88d9e2203be9f3d9794523a7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Частина
ID: 3e08996d1bfbcf473dad5ed5446e1f14  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4d301fba7a304d8c0caeae1ffa8be855
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Сорт
ID: bcc835eeb13ab66b6681b72c04e44275  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Відповідність стандарту
ID: 882a934175e2de3d2f1d8b59b4823f4a  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Термічний стан
ID: e88427c4411d8295da1cdd8da0eddcef  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Частина
ID: c7899bb6b3463ede8145fc748cf4d9c0  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Вид
ID: 837f8314814d8d78c79767ff219d7f4a  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 635e763c6e6745514b6bfd85dc767e4c
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Характеристики не суперечать
ID: 5afd49cd01fdda5765d02957caa05adc  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Термічний стан
ID: 48f5d918fbda226a3705a00b7980d776  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.04.2025 09:08
Частина
ID: 688944bede6e244473adf8970f0ca03a  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження