• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Код ДК 021:2015 – 15540000-5 сирні продукти

Сир твердий- повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією за допомогою сичужного ферменту і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості мають відповідати ДСТУ. Смак та запах характерний для даного виду продукції. Масова частка жиру в сухій речовині – 50% На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад (з відображенням використання сичужного ферменту), дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Кисломолочний сир (жирність не менше 5%) повинен відповідати вимогам ДСТУ 4554:2006, не містити ГМО та Сир кисломолочний повинен мати чистий кисломолочний смак і запах. Консистенція його повинна бути ніжною, однорідною, розсипчастою, з незначним виділенням сироватки. Колір сиру кисломолочного – білий, може бути з рівномірним кремовим відтінком. Не допускається до приймання та кулінарного використання сир кислий, зі стороннім запахом, присмаком, пліснявою, слизовою консистенцією та іншими негативними ознаками. Пакування товар повинен бути розфасований та упакований таким способом, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання, і відповідати усім вимогам щодо пакування даного виду продукту. Фасування: до 5 кг. Маркування повинно містити: назву та адресу підприємства-виробника, повну назву продукту, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності, данні про харчову та енергетичну цінність, умови зберігання. Запропонований товар повинен відповідати усім якісним характеристикам, зазначеним у паспорті якості або в інших документах щодо підтвердження якості товарів передбачених чинним законодавством

Завершена

191 124.00 UAH з ПДВ