• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Код ДК 021:2015 – 15540000-5 сирні продукти

Сир твердий- повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією за допомогою сичужного ферменту і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості мають відповідати ДСТУ. Смак та запах характерний для даного виду продукції. Масова частка жиру в сухій речовині – 50% На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад (з відображенням використання сичужного ферменту), дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Кисломолочний сир (жирність не менше 5%) повинен відповідати вимогам ДСТУ 4554:2006, не містити ГМО та Сир кисломолочний повинен мати чистий кисломолочний смак і запах. Консистенція його повинна бути ніжною, однорідною, розсипчастою, з незначним виділенням сироватки. Колір сиру кисломолочного – білий, може бути з рівномірним кремовим відтінком. Не допускається до приймання та кулінарного використання сир кислий, зі стороннім запахом, присмаком, пліснявою, слизовою консистенцією та іншими негативними ознаками. Пакування товар повинен бути розфасований та упакований таким способом, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання, і відповідати усім вимогам щодо пакування даного виду продукту. Фасування: до 5 кг. Маркування повинно містити: назву та адресу підприємства-виробника, повну назву продукту, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності, данні про харчову та енергетичну цінність, умови зберігання. Запропонований товар повинен відповідати усім якісним характеристикам, зазначеним у паспорті якості або в інших документах щодо підтвердження якості товарів передбачених чинним законодавством

Завершена

191 124.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dd8ab0786aba44a293525d537b07f672
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 5%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Масова частка жиру
ID: a5e105cd8d9d4bca85784d7a4fc78d91  
Очікуване значення : 5  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Добавки
ID: 0fdebb34ee4f4cf2bde8c7f1007f428d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Відповідність ДСТУ 4554
ID: f49aaf5514b148c5ba6296fc152abe34  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Безлактозний
ID: 97e0bbd7b4ef40f1abb00e7147f73e0d  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9afe1b46e9874e8b960e6f552c5c6f35
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Масова частка жиру
ID: b6dfb914f36342b0af7aeb5e57704d4b  
Мінімальне значення : 50  
Максимальне значення : 50  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Добавки
ID: dd14a66c9acd48cabae2fefdccb3feb1  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: f2aa590737eb47208805d9a386d6d7a5  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.03.2025 11:11
Безлактозний
ID: 2c2dc116922540de86826f0eec75bf73  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження