• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сардельки з яловичини, сорт вищий,Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Сардельки повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. 3. Сосиски вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 4. Сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 14 до 32 мм і довжиною до 14 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Транспортне пакування – ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання. 5. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назва продукції; - кількість (кг); - дата виготовлення та кінцева дата споживання; - позначення нормативно-технічного документа. 6. Термін придатності сосисок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 9 діб.

Завершена

391 440.00 UAH з ПДВ