• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сардельки з яловичини, сорт вищий,Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Сардельки повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. 3. Сосиски вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 4. Сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 14 до 32 мм і довжиною до 14 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Транспортне пакування – ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання. 5. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назва продукції; - кількість (кг); - дата виготовлення та кінцева дата споживання; - позначення нормативно-технічного документа. 6. Термін придатності сосисок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 9 діб.

Завершена

391 440.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ce45f1fc7f264974988ff718844f719a
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 15:24
Склад м'ясної сировини
ID: dfd1ed1e1a254709b4d50a8d28b7b732  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 15:24
Сорт
ID: c14293f7de244a1c816e2f7b9bbcc8a9  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 15:24
Вид
ID: f3a7104085f4422180ae14ef72bbdd0d  
Очікуване значення : сосиски  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f1c38ac37a984cecac0a9b17985f0f25
Критерій стосується номенклатури Сардельки з яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 15:24
Склад м'ясної сировини
ID: 3f63f89c9a3643c9ba2de428efb41daa  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 15:24
Сорт
ID: 885177a509f0429eaf7d7b893726aabf  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 15:24
Вид
ID: cffc111807ce484da91c284d03775360  
Очікуване значення : сардельки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження