-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Фарш ( зі свинини, яловичини, асорті) Ковбаса напівкопчена, в/г
Ковбаса напівкопчена в/ґ: ДСТУ 4435:2005 або ТУ У виробника. Продукція при постачанні повинна бути охолодженою з температурою в товщині м’якоті від +12 до 0°С, без заморожування та повинна бути одержаною від забою здорової тварини, виготовлено на підприємстві. Поверхня батонів повинна бути чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Пружної консистенції. Колір фаршу на розрізі повинен бути рожевий або темно-рожевий, фарш рівномірно перемішаний. Допускається вміст маленьких шматочків сала, свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого. Смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаку та запаху. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше ніж 80% до кінцевого терміну придатності з дати поставки на склад Замовника. ФАРШ Однорідна м’ясна маса без кісток, хрящів, сухожиль, грубої з’єднувальної тканини, кров’яних згустків та плівок. Колір від рожевого до темно-червоного. Запах характерний доброякісному продукту. По мікробіологічним показникам фарш не має перевищувати встановлених норм. Фарш має бути отриманий при забої здорових тварин в промислових умовах Товар поставляється в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Учасники в складі своєї пропозиції повинні надати сертифікати (або інший документ що засвідчує його якість) якості на запропоновану продукцію, чинні на момент подачі пропозиції та гарантійний лист виробника щодо можливості поставки відповідної продукції у необхідній кількості та у визначені замовником строки. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України. Строк придатності повинен становити не менше 85% від загального терміну зберігання. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».