• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Фарш ( зі свинини, яловичини, асорті) Ковбаса напівкопчена, в/г

Ковбаса напівкопчена в/ґ: ДСТУ 4435:2005 або ТУ У виробника. Продукція при постачанні повинна бути охолодженою з температурою в товщині м’якоті від +12 до 0°С, без заморожування та повинна бути одержаною від забою здорової тварини, виготовлено на підприємстві. Поверхня батонів повинна бути чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Пружної консистенції. Колір фаршу на розрізі повинен бути рожевий або темно-рожевий, фарш рівномірно перемішаний. Допускається вміст маленьких шматочків сала, свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого. Смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаку та запаху. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше ніж 80% до кінцевого терміну придатності з дати поставки на склад Замовника. ФАРШ Однорідна м’ясна маса без кісток, хрящів, сухожиль, грубої з’єднувальної тканини, кров’яних згустків та плівок. Колір від рожевого до темно-червоного. Запах характерний доброякісному продукту. По мікробіологічним показникам фарш не має перевищувати встановлених норм. Фарш має бути отриманий при забої здорових тварин в промислових умовах Товар поставляється в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Учасники в складі своєї пропозиції повинні надати сертифікати (або інший документ що засвідчує його якість) якості на запропоновану продукцію, чинні на момент подачі пропозиції та гарантійний лист виробника щодо можливості поставки відповідної продукції у необхідній кількості та у визначені замовником строки. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України. Строк придатності повинен становити не менше 85% від загального терміну зберігання. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Завершена

85 252.50 UAH з ПДВ
Номер: b0296283811e4413a61ca41d0ccd6ebf
Внутрішній номер закупівлі: 19327616
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-18-009651-a   
Замовник: Степівський дитячий будинок-інтернат
Контактна особа: Іванчук Орися Ярославівна +380679190520 stepovoe@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродуктиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 85 252.50 UAH з ПДВ
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Фарш ( зі свинини, яловичини, асорті)
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 450 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 57107, Україна, Миколаївська область, Миколаївський р-н, с. Степове, вул. Козацька, буд. 45 На карті
Ковбаса напівкопчена, в/г
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 85.5 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 57107, Україна, Миколаївська область, Миколаївський р-н, с. Степове, вул. Козацька, буд. 45 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП Олефір В.О.
Ціна пропозиції 85 252.50 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
18.10.2023 14:29
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: ce10f310292546f98225fb8e22ed47bd
Ідентифікатор договору: UA-2023-10-18-009651-a-c1
Постачальник: ФОП Олефір В.О.
Номер договору: 44
Сума договору: 85 252.50 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Фарш ( зі свинини, яловичини, асорті): 160.00000 UAH без ПДВ
Ковбаса напівкопчена, в/г: 155.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 18.10.2023 00:00 - 31.12.2023 23:59
Дата підписання: 18.10.2023 00:00
Статус:
Розірваний
Специфікацця
Договір
Додаткова угода
p7s
sign.p7s