• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М’ясо за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо

Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143, 250 кг. Має бути без згустків крові, з чистою, сухою поверхнею, не завітреною, без слизу. Колір-світло-рожевий. Термічний стан-охолоджене. Запах має відповідати доброякісному м'ясу, без стороннього запаху, без ознак псування. Стегно без кістки яловиче,1 категорія, охолоджене, ДСТУ 4589, 600 кг. Без сухожилок, без кісток і грубих поверхневих плівок. Колір від рожевого до червоного. Термічний стан-охолоджене. Запах має відповідати доброякісному м'ясу, без стороннього запаху, без ознак псування. Філе куряче та стегно без кістки яловиче повинні бути доставлені в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодаства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження товару включається в ціну. Місце поставки товару: м. Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, 11. Поставка товару здійснюється 2 рази в тиждень дрібними партіями згідно замовлення (заявки), яке передається Постачальнику. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності (якості) чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Оплата здійснюється шляхом безготівкового переказу на поточний рахунок Постачальника. Замовник має право сплачувати вартість поставки Товару частинами відповідно до підписаних видаткових накладних.

Завершена

160 000.00 UAH з ПДВ