• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М’ясо за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо

Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143, 250 кг. Має бути без згустків крові, з чистою, сухою поверхнею, не завітреною, без слизу. Колір-світло-рожевий. Термічний стан-охолоджене. Запах має відповідати доброякісному м'ясу, без стороннього запаху, без ознак псування. Стегно без кістки яловиче,1 категорія, охолоджене, ДСТУ 4589, 600 кг. Без сухожилок, без кісток і грубих поверхневих плівок. Колір від рожевого до червоного. Термічний стан-охолоджене. Запах має відповідати доброякісному м'ясу, без стороннього запаху, без ознак псування. Філе куряче та стегно без кістки яловиче повинні бути доставлені в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодаства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження товару включається в ціну. Місце поставки товару: м. Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, 11. Поставка товару здійснюється 2 рази в тиждень дрібними партіями згідно замовлення (заявки), яке передається Постачальнику. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності (якості) чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Оплата здійснюється шляхом безготівкового переказу на поточний рахунок Постачальника. Замовник має право сплачувати вартість поставки Товару частинами відповідно до підписаних видаткових накладних.

Завершена

160 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 74a807932bfe4a49b0bbb56caf7e4106
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 971cc08f92de4c41b8b52bd34576434c  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 8a92dc1c3da740b3b31af9c74039cc80  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 87b56f9ab9ee4eca90d952fa7229c5f5  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 43d56b02bb264f3f80103fe1d5944382
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: d5580ad7c29c4e22b158d477ac52be77  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ
ID: aa377630f8c84bb3b315058e6d7c5bec  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Категорія
ID: 860e2b2a32414cb8bd334987b9f665b4  
Очікуване значення : 1  
Вид
ID: 822da37e50af430382b324194adad07c  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: 798c2ea2651b4b398320df91bb1ecb6b  
Очікуване значення : стегно без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження