-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо
м’якуш свинини з тазостегнової і лопаткової частини туші з видаленою сполучною тканиною, охолоджена(температура в товщі м’язовій тканини — 0...4 °С), І категорії. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 20 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизювання, без бахромок, краї зарівняні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм, клеймоване овальним тавром. - М’якуш яловичини (телятини) з тазостегнової і лопаткової частини туші з видаленою сполучною тканиною, охолоджена (температура в товщі м’язовій тканини — 0...4 °С), І категорії. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизювання, без бахромок, краї зарівняні, клеймована овальним тавром .
Завершена
312 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 5% або 15 625.00 UAH
мін. крок: 5% або 15 625.00 UAH
Нічого не знайдено.