-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Умови поставки товару: - строк поставки товару – до 20.06.2025року.; - поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше двох разів на тиждень, за адресою місця розташування Замовника в робочі дні з 06.00 до 12.00 години; - поставка здійснюється не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки Замовника окремими партіями та відповідно до наданого Замовником замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником у письмовій формі власноручно або передається факсимільним зв'язком, або/чи в усній формі (по телефону). В замовленні обов’язково повинно буди вказано: вид та найменування продукції; кількість продукції за кожною окремою позицією; - Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар протягом одного дня. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання здійснюється спеціалізованим транспортом за рахунок Постачальника за адресою: м. Кам'янське, Дніпропетровська область, вул. Прибережна, буд.10. Даний товар не може бути доставлено новою поштою. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Вимоги до транспортування для транспортування предмету закупівлі повинен бути виділений спеціалізований транспорт, який повинен пройти дезінфекційну обробку, бути чистим, в справному стані, кузов машини повинен мати гігієнічне покриття, що легко піддається мийці, обладнаний під перевозку продуктів харчування, їх зберігання та запобігання забрудненню із дотриманням товарного сусідства. Водій – експедитор або експедитор зобов’язаний мати при собі особисту медичну книжку та спецодяг, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів. Транспортні витрати: за рахунок Учасника