• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Умови поставки товару: - строк поставки товару – до 20.06.2025року.; - поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше двох разів на тиждень, за адресою місця розташування Замовника в робочі дні з 06.00 до 12.00 години; - поставка здійснюється не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки Замовника окремими партіями та відповідно до наданого Замовником замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником у письмовій формі власноручно або передається факсимільним зв'язком, або/чи в усній формі (по телефону). В замовленні обов’язково повинно буди вказано: вид та найменування продукції; кількість продукції за кожною окремою позицією; - Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар протягом одного дня. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання здійснюється спеціалізованим транспортом за рахунок Постачальника за адресою: м. Кам'янське, Дніпропетровська область, вул. Прибережна, буд.10. Даний товар не може бути доставлено новою поштою. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Вимоги до транспортування для транспортування предмету закупівлі повинен бути виділений спеціалізований транспорт, який повинен пройти дезінфекційну обробку, бути чистим, в справному стані, кузов машини повинен мати гігієнічне покриття, що легко піддається мийці, обладнаний під перевозку продуктів харчування, їх зберігання та запобігання забрудненню із дотриманням товарного сусідства. Водій – експедитор або експедитор зобов’язаний мати при собі особисту медичну книжку та спецодяг, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів. Транспортні витрати: за рахунок Учасника

Завершена

29 078.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2b5a78d3e36a4ae5a5f7e10a4eb1432d
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Частина
ID: 26508b3f5a71402e9842d79f82fb9d2d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Термічний стан
ID: bdbacf41ba07494ba6eb1beb56b65846  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Характеристики не суперечать
ID: d3ed3ca13db942a39f60c882ee11b86f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 82d7b48b125d4424ae06981929a53561
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Частина
ID: 1142af95525143ff9039ecce87d62c01  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Термічний стан
ID: 201dc4264eb6423bb6ac2b25d954a2bd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4c2aea1fe7414100a426357a04672b25  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
З шкірою
ID: 679a19f99fe24b359009da29fcdaa5dd  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Наявність кісток
ID: 09578823a4ba40579725e4c73da04a92  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Категорія
ID: bf469a0e50b0451e940bbac19056e996  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5779921f324949e0ad6c4e257d7c0e5b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Вид
ID: 4dfc3615a613435db9e93cb7a5f866e0  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Частина
ID: 9ac5ab927c9c4659963ee28aac2b4818  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Термічний стан
ID: 1a2af213120648a3a3b0191ec3486ed5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.05.2025 17:52
Відповідність стандарту
ID: e6f6ace0560c478fb03d8219f9ed4839  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження