• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг; Яблука (червоні) свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг; Капуста білоголова свіжа; Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, 1 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246, 1 кг; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг; Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг; Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм, 1 кг; Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107, 1 кг; Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1 кг; Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147, 1 кг; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660, 1 кг; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, 1 кг; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою та округлою формою, ДСТУ 3190, 1 кг; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, 1 кг; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту, 1 кг; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438, 1 кг; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, 1 кг; Плоди граната першого сорту, 1 кг; Хурма шарон вищого сорту, 1 кг; Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г, 1 кг

Вимоги щодо якості товарів: 1. Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг: Товарний сорт – перший; Відповідність ДСТУ 7035 – так. 2. Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг: Термін достигання – пізньостиглі; Товарний сорт – вищий; Діаметр плоду - не менше 70 мм; Відповідність ДСТУ 8133 – так. 3. Яблука (червоні) свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг: Термін достигання – пізньостиглі; Колір шкірки – червоний; Товарний сорт – вищий; Діаметр плоду - не менше 70 мм; Відповідність ДСТУ 8133 – так. 4. Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг: Товарний сорт – вищий; Довжина плоду (без плодоніжки) - 7-16 см; Вид – кабачки. 5. Капуста білоголова свіжа: Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, щільні (пізньостигла). Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО. Товарний сорт – перший; Строк достигання – пізньостигла; Відповідність ДСТУ 7037 – так. 6. Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, 1 кг: Тип вирощування – тепличні; Розмір плоду - короткоплідні (до 14 см); Діаметр плоду - не більше 5,5 см; Відповідність ДСТУ 3247 – так. 7. Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг: Товарний сорт – вищий; Найбільший поперечний діаметр - від 5 см; Характеристики не суперечать ДСТУ 3234 – так; Цибуля ріпчаста рання – ні. 8. Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246, 1 кг: Тип вирощування – тепличні; Вид плоду – великоплідні; Діаметр плоду - не менше 6 см; Відповідність ДСТУ 3246 – так; Колір – червоний. 9. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг: Товарний сорт – перший; Діаметр коренеплоду - 5-10 см; Відповідність ДСТУ 7033 – так. 10. Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг: Товарний сорт – перший. 11. Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг: Відповідність ДСТУ 6011 – так. 12. Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм, 1 кг: Форма - подовжено-конічна; Поперечний діаметр коренеплоду - 40-60 мм. 13. Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107, 1 кг: Товарний сорт – перший; Відповідність ДСТУ 8107 – так. 14. Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1 кг: Товарний сорт – перший; Відповідність ДСТУ 3280 – так. 15. Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147, 1 кг: Товарний сорт – перший; Розмір головок за поперечним діаметром - не менше 6 см; Відповідність ДСТУ 8147 – так. 16. Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660, 1 кг: Вид сорту - подовженої форми; Розмір плоду - довжина не менше 10 см; Відповідність ДСТУ 2660 – так. 17. Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, 1 кг: Сорт - округлої форми; Розмір плоду - діаметр не менше 4 см; Відповідність ДСТУ 2659 – так. 18. Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг: Сорт - подовженої форми; Розмір плоду - довжина не менше 6 см; Відповідність ДСТУ 2659 – так. 19. Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою та округлою формою, ДСТУ 3190, 1 кг: Вид сорту - з плоскою, овальною та округлою формою; Діаметр плоду - не менше 15 см; Відповідність ДСТУ 3190 – так. 20. Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, 1 кг: Ґатунок – перший; Колір (на момент реалізації) – зелений; Розмір плодів - не менше 20 см; Діаметр плоду - не більше 4 см. 21. Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг: Відсутність мерзлих та підморожених плодів – так; Колір (на момент реалізації) - від світло-помаранчевого до помаранчевого; Діаметр плоду - не менше 3,8 см. 22. Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту, 1 кг: Відсутність мерзлих та підморожених плодів – так; Колір (на момент реалізації) - від світло-помаранчевого до помаранчевого; Сорт – вищий; Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 – так; Діаметр плоду - не менше 5 см. 23. Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438, 1 кг: Відповідність ДСТУ 2438 – так; Товарний сорт – перший. 24. Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, 1 кг: Термін достигання – пізньостиглі; Товарний сорт – вищий; Діаметр плоду - не менше 70 мм; Відповідність ДСТУ 8326 – так. 25. Плоди граната першого сорту, 1 кг: Сорт – перший; Характеристики не суперечать ДСТУ ISO 23393 – так. 26. Хурма шарон вищого сорту, 1 кг: Вид – шарон; Сорт – вищий. 27. Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г, 1 кг: Сорт – вищий; Калібрування за вагою - не менше 90 г. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає нормам, вимогам харчового законодавства, стандартам якісним показникам і технічним вимогам, установленим чинними нормативними актами України й умовами цього Договору, до кожного виду товару. Якісно поставленим товаром вважається такий Товар, який відповідає вимогам, що звичайно ставляться до Товару відповідного характеру. Якість продукції підтверджується документами передбаченими законодавчими актами України, зокрема обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах. За якість та безпечність товару постачальник відповідає до кінця його використання. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, продукція не приймається Товари повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалось їх належне збереження та безпека. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. Товари, підготовлені до пакування, не повинні бути вологими. Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Кожний вид поставленої продукції має бути забезпечений інформацією про продукцію. На споживчій тарі має бути наклеєна етикетка, ярлик, тощо, з нанесенням наступних даних: найменування підприємства-виробника з фасування продукції, його адреса, телефон i адреса потyжностей (об'єкта) виробництва (товарний знак фасовщика при наявності), найменування підприємства-виробника продукції, його адреса, телефон чи найменування та адреса імпортера, повне найменування продукту, країна походження, маса нетто (г, кг), мінімальний термін придатності або дата (вжити до), умови зберігання, поживна цінність 100 г продукту, склад продукту, номер партії виробництва (фасування), позначення стандарту на фасований вид продукції, позначення технічних умов з фасування. Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 80% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції. Умови поставки: Строк поставки товарів: до «31» грудня 2025 року. Місце поставки: 61058, Україна, Харківська обл., м. Харків, вулиця Сумська, буд. 35. Постачання Товару здійснюється спеціальним автотранспортом – рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового)заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби. Автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію документа про проведення дезінфекції спеціалізованого автотранспорту та документа щодо проведення контролю з виявлення бактеріологічного забруднення (змивів з автотранспорту) за останній місяць, який передує поставці товару, та оригінал або належним чином завірені копії сертифікатів калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі). Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, на підтвердження цього спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінали, або належним чином завірену копію атестату про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу. Екіпаж, який супроводжує товар в дорозі і виконує вантажно - розвантажувальні роботи, повинен складатися з водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного та вантажника. - Водій автотранспорту, експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах НАССР та на вимогу Замовника надати належним чином завірену копію чинного сертифікату на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. Замовник при укладенні даного договору має право перевіряти наявність документів визначених пунктами 5.3. та 5.5-5.7. Договору. Прийняття товару від Постачальника Замовником здійснюється з перевіркою асортименту, кількості, і ціни поставленої продукції відповідно Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7. Присутність представника Постачальника під час приймання товару Замовником є обов’язковою. Представник Постачальника повинен мати підтверджуючий документ (доручення, довіреність), який уповноважує його на участь в прийманні товару, з правом підписання необхідних документів. У разі використання Постачальником послуг перевезення при доставці товару, перевізник повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію договору перевезення, укладеного з Постачальником. У разі відсутності підтверджуючих документів у представника Постачальника, приймання товару Замовником не проводиться. При поставці кожної партії товару, Замовник проводить обов’язкову перевірку окремих показників якості та безпечності товару, що постачається Постачальником. Обов’язкова перевірка включає в себе перевірку безпечності та окремих показників якості - за зовнішнім виглядом, органолептичними показниками, відповідність маркування (етикетування, пакування, тощо) товару, що постачається відповідно до умов цього Договору, відповідність транспортних засобів, що використовуються для транспортування товару за цим Договором, відповідно до вимог ст. 44 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” та іншим нормативно-правовим документам. Органолептичний огляд Товару здійснюється ветеринарним лікарем Замовника. Прийом та передача товару здійснюється згідно з видатковими накладними на товар, які підписуються уповноваженими представниками сторін. Постачальник повинен відвантажити товар до місця зберігання товару, а саме до кормового складу Замовника. При перевірці доставленого товару та у разі виявлення Представниками Замовника порушень вимог щодо якості та безпечності, або маркування, або тари, або упаковки, встановлених вимогами Договору, Замовник здійснює дії відповідно Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7, з урахуванням особливостей, визначених цим Договором, при цьому складає акт, у якому вказує кількість оглянутого товару і характер виявлених під час прийому дефектів (недоліків). У разі згоди Постачальника із виявленими недоліками Постачальник зобов’язаний за свій рахунок провести заміну такого товару протягом доби, що відповідає вимогам Договору. У разі незгоди Постачальника з виявленими недоліками поставленого товару Постачальник може ініціювати проведення лабораторного дослідження зразків товару сумнівної якості. Вибір акредитованої лабораторії для проведення дослідження здійснюється за узгодженням між Сторонами. Відбір проб товару здійснюється відповідно до Порядку відбору зразків продукції тваринного, рослинного і біотехнологічного походження для проведення досліджень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2002 р. № 833 в присутності представників Сторін. Оплата лабораторного дослідження товару проводиться Постачальником. У разі лабораторного підтвердження факту невідповідності товару за якістю Постачальник проводить заміну неякісного товару на товар належної якості у термін (строк), визначений пунктом 5.11. Договору. У цьому випадку початок строку заміни неякісного товару обчислюється з моменту отримання Замовником повідомлення від Постачальника про результати проведених лабораторних досліджень. У разі неодноразової (більше двох) поставки дефектного (неякісного) товару Замовник може розірвати Договір в односторонньому порядку, про що письмово повідомляє Постачальника. Договір вважається розірваним з дати, вказаної у письмовому повідомленні. Перехід права власності на Товар відбувається з моменту підписання видаткових документів (видаткових накладних). Строк постачання Товару 1 робочий день з моменту замовлення Товару. Час завезення продукції з 8:30 до 15:00 год., 3 рази на тиждень, дрібними партіями, час поставки та обсяг продукції може коригуватись, згідно потреби Замовника. Додаткові умови відмови Замовника від продукції: - товар не вітчизняного, не натурального походження. Не відповідає технічним характеристикам та вимогам до постачання предмета закупівлі; - відсутність або завірені неналежним чином супровідні документи; - порушення часу завезення продукції; - не відповідає вимогам технічних характеристик товару; - асортимент не відповідає заявкам Замовника; - товар не прийнято ветеринарним лікарем Замовника. Продовження строку дії договору та виконання зобов'язань щодо передання товару, можливе у разі виникнення документально підтверджених об'єктивних обставин, що спричинили таке продовження, у тому числі непереборної сили, затримки фінансування витрат замовника за умови, що такі зміни не призведуть до збільшення суми, визначеної в договорі. Забезпечення виконання Договору: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни цього Договору у сумі __________________ шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA343515330000026001060815758 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК". Замовник повертає Постачальнику забезпечення виконання Договору протягом 5 (п’яти) банківських днів після належного виконання Постачальником своїх зобов’язань у розмірі 50% (п’ятдесяти) від суми Договору або у разі дострокового розірвання Договору не з вини Постачальника. У разі ненадання на вимогу Замовника Постачальником документів, визначених пунктами 5.3.-5.5. та 6.3.6. Договору, та/або невнесення Постачальником забезпечення виконання Договору, такий Договір вважається неукладеним з усіма правовими наслідками. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником за отриманий Товар, згідно накладної, протягом 25 робочих днів з моменту його отримання.

Завершена

2 804 165.00 UAH з ПДВ