• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг; Яблука (червоні) свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг; Капуста білоголова свіжа; Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, 1 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246, 1 кг; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг; Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг; Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм, 1 кг; Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107, 1 кг; Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1 кг; Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147, 1 кг; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660, 1 кг; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, 1 кг; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою та округлою формою, ДСТУ 3190, 1 кг; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, 1 кг; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту, 1 кг; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438, 1 кг; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, 1 кг; Плоди граната першого сорту, 1 кг; Хурма шарон вищого сорту, 1 кг; Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г, 1 кг

Вимоги щодо якості товарів: 1. Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг: Товарний сорт – перший; Відповідність ДСТУ 7035 – так. 2. Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг: Термін достигання – пізньостиглі; Товарний сорт – вищий; Діаметр плоду - не менше 70 мм; Відповідність ДСТУ 8133 – так. 3. Яблука (червоні) свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг: Термін достигання – пізньостиглі; Колір шкірки – червоний; Товарний сорт – вищий; Діаметр плоду - не менше 70 мм; Відповідність ДСТУ 8133 – так. 4. Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг: Товарний сорт – вищий; Довжина плоду (без плодоніжки) - 7-16 см; Вид – кабачки. 5. Капуста білоголова свіжа: Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, щільні (пізньостигла). Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО. Товарний сорт – перший; Строк достигання – пізньостигла; Відповідність ДСТУ 7037 – так. 6. Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, 1 кг: Тип вирощування – тепличні; Розмір плоду - короткоплідні (до 14 см); Діаметр плоду - не більше 5,5 см; Відповідність ДСТУ 3247 – так. 7. Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг: Товарний сорт – вищий; Найбільший поперечний діаметр - від 5 см; Характеристики не суперечать ДСТУ 3234 – так; Цибуля ріпчаста рання – ні. 8. Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246, 1 кг: Тип вирощування – тепличні; Вид плоду – великоплідні; Діаметр плоду - не менше 6 см; Відповідність ДСТУ 3246 – так; Колір – червоний. 9. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг: Товарний сорт – перший; Діаметр коренеплоду - 5-10 см; Відповідність ДСТУ 7033 – так. 10. Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг: Товарний сорт – перший. 11. Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг: Відповідність ДСТУ 6011 – так. 12. Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм, 1 кг: Форма - подовжено-конічна; Поперечний діаметр коренеплоду - 40-60 мм. 13. Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107, 1 кг: Товарний сорт – перший; Відповідність ДСТУ 8107 – так. 14. Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1 кг: Товарний сорт – перший; Відповідність ДСТУ 3280 – так. 15. Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147, 1 кг: Товарний сорт – перший; Розмір головок за поперечним діаметром - не менше 6 см; Відповідність ДСТУ 8147 – так. 16. Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660, 1 кг: Вид сорту - подовженої форми; Розмір плоду - довжина не менше 10 см; Відповідність ДСТУ 2660 – так. 17. Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, 1 кг: Сорт - округлої форми; Розмір плоду - діаметр не менше 4 см; Відповідність ДСТУ 2659 – так. 18. Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг: Сорт - подовженої форми; Розмір плоду - довжина не менше 6 см; Відповідність ДСТУ 2659 – так. 19. Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою та округлою формою, ДСТУ 3190, 1 кг: Вид сорту - з плоскою, овальною та округлою формою; Діаметр плоду - не менше 15 см; Відповідність ДСТУ 3190 – так. 20. Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, 1 кг: Ґатунок – перший; Колір (на момент реалізації) – зелений; Розмір плодів - не менше 20 см; Діаметр плоду - не більше 4 см. 21. Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг: Відсутність мерзлих та підморожених плодів – так; Колір (на момент реалізації) - від світло-помаранчевого до помаранчевого; Діаметр плоду - не менше 3,8 см. 22. Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту, 1 кг: Відсутність мерзлих та підморожених плодів – так; Колір (на момент реалізації) - від світло-помаранчевого до помаранчевого; Сорт – вищий; Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 – так; Діаметр плоду - не менше 5 см. 23. Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438, 1 кг: Відповідність ДСТУ 2438 – так; Товарний сорт – перший. 24. Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, 1 кг: Термін достигання – пізньостиглі; Товарний сорт – вищий; Діаметр плоду - не менше 70 мм; Відповідність ДСТУ 8326 – так. 25. Плоди граната першого сорту, 1 кг: Сорт – перший; Характеристики не суперечать ДСТУ ISO 23393 – так. 26. Хурма шарон вищого сорту, 1 кг: Вид – шарон; Сорт – вищий. 27. Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г, 1 кг: Сорт – вищий; Калібрування за вагою - не менше 90 г. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає нормам, вимогам харчового законодавства, стандартам якісним показникам і технічним вимогам, установленим чинними нормативними актами України й умовами цього Договору, до кожного виду товару. Якісно поставленим товаром вважається такий Товар, який відповідає вимогам, що звичайно ставляться до Товару відповідного характеру. Якість продукції підтверджується документами передбаченими законодавчими актами України, зокрема обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах. За якість та безпечність товару постачальник відповідає до кінця його використання. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, продукція не приймається Товари повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалось їх належне збереження та безпека. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. Товари, підготовлені до пакування, не повинні бути вологими. Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Кожний вид поставленої продукції має бути забезпечений інформацією про продукцію. На споживчій тарі має бути наклеєна етикетка, ярлик, тощо, з нанесенням наступних даних: найменування підприємства-виробника з фасування продукції, його адреса, телефон i адреса потyжностей (об'єкта) виробництва (товарний знак фасовщика при наявності), найменування підприємства-виробника продукції, його адреса, телефон чи найменування та адреса імпортера, повне найменування продукту, країна походження, маса нетто (г, кг), мінімальний термін придатності або дата (вжити до), умови зберігання, поживна цінність 100 г продукту, склад продукту, номер партії виробництва (фасування), позначення стандарту на фасований вид продукції, позначення технічних умов з фасування. Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 80% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції. Умови поставки: Строк поставки товарів: до «31» грудня 2025 року. Місце поставки: 61058, Україна, Харківська обл., м. Харків, вулиця Сумська, буд. 35. Постачання Товару здійснюється спеціальним автотранспортом – рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового)заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби. Автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію документа про проведення дезінфекції спеціалізованого автотранспорту та документа щодо проведення контролю з виявлення бактеріологічного забруднення (змивів з автотранспорту) за останній місяць, який передує поставці товару, та оригінал або належним чином завірені копії сертифікатів калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі). Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, на підтвердження цього спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінали, або належним чином завірену копію атестату про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу. Екіпаж, який супроводжує товар в дорозі і виконує вантажно - розвантажувальні роботи, повинен складатися з водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного та вантажника. - Водій автотранспорту, експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах НАССР та на вимогу Замовника надати належним чином завірену копію чинного сертифікату на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. Замовник при укладенні даного договору має право перевіряти наявність документів визначених пунктами 5.3. та 5.5-5.7. Договору. Прийняття товару від Постачальника Замовником здійснюється з перевіркою асортименту, кількості, і ціни поставленої продукції відповідно Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7. Присутність представника Постачальника під час приймання товару Замовником є обов’язковою. Представник Постачальника повинен мати підтверджуючий документ (доручення, довіреність), який уповноважує його на участь в прийманні товару, з правом підписання необхідних документів. У разі використання Постачальником послуг перевезення при доставці товару, перевізник повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію договору перевезення, укладеного з Постачальником. У разі відсутності підтверджуючих документів у представника Постачальника, приймання товару Замовником не проводиться. При поставці кожної партії товару, Замовник проводить обов’язкову перевірку окремих показників якості та безпечності товару, що постачається Постачальником. Обов’язкова перевірка включає в себе перевірку безпечності та окремих показників якості - за зовнішнім виглядом, органолептичними показниками, відповідність маркування (етикетування, пакування, тощо) товару, що постачається відповідно до умов цього Договору, відповідність транспортних засобів, що використовуються для транспортування товару за цим Договором, відповідно до вимог ст. 44 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” та іншим нормативно-правовим документам. Органолептичний огляд Товару здійснюється ветеринарним лікарем Замовника. Прийом та передача товару здійснюється згідно з видатковими накладними на товар, які підписуються уповноваженими представниками сторін. Постачальник повинен відвантажити товар до місця зберігання товару, а саме до кормового складу Замовника. При перевірці доставленого товару та у разі виявлення Представниками Замовника порушень вимог щодо якості та безпечності, або маркування, або тари, або упаковки, встановлених вимогами Договору, Замовник здійснює дії відповідно Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7, з урахуванням особливостей, визначених цим Договором, при цьому складає акт, у якому вказує кількість оглянутого товару і характер виявлених під час прийому дефектів (недоліків). У разі згоди Постачальника із виявленими недоліками Постачальник зобов’язаний за свій рахунок провести заміну такого товару протягом доби, що відповідає вимогам Договору. У разі незгоди Постачальника з виявленими недоліками поставленого товару Постачальник може ініціювати проведення лабораторного дослідження зразків товару сумнівної якості. Вибір акредитованої лабораторії для проведення дослідження здійснюється за узгодженням між Сторонами. Відбір проб товару здійснюється відповідно до Порядку відбору зразків продукції тваринного, рослинного і біотехнологічного походження для проведення досліджень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2002 р. № 833 в присутності представників Сторін. Оплата лабораторного дослідження товару проводиться Постачальником. У разі лабораторного підтвердження факту невідповідності товару за якістю Постачальник проводить заміну неякісного товару на товар належної якості у термін (строк), визначений пунктом 5.11. Договору. У цьому випадку початок строку заміни неякісного товару обчислюється з моменту отримання Замовником повідомлення від Постачальника про результати проведених лабораторних досліджень. У разі неодноразової (більше двох) поставки дефектного (неякісного) товару Замовник може розірвати Договір в односторонньому порядку, про що письмово повідомляє Постачальника. Договір вважається розірваним з дати, вказаної у письмовому повідомленні. Перехід права власності на Товар відбувається з моменту підписання видаткових документів (видаткових накладних). Строк постачання Товару 1 робочий день з моменту замовлення Товару. Час завезення продукції з 8:30 до 15:00 год., 3 рази на тиждень, дрібними партіями, час поставки та обсяг продукції може коригуватись, згідно потреби Замовника. Додаткові умови відмови Замовника від продукції: - товар не вітчизняного, не натурального походження. Не відповідає технічним характеристикам та вимогам до постачання предмета закупівлі; - відсутність або завірені неналежним чином супровідні документи; - порушення часу завезення продукції; - не відповідає вимогам технічних характеристик товару; - асортимент не відповідає заявкам Замовника; - товар не прийнято ветеринарним лікарем Замовника. Продовження строку дії договору та виконання зобов'язань щодо передання товару, можливе у разі виникнення документально підтверджених об'єктивних обставин, що спричинили таке продовження, у тому числі непереборної сили, затримки фінансування витрат замовника за умови, що такі зміни не призведуть до збільшення суми, визначеної в договорі. Забезпечення виконання Договору: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни цього Договору у сумі __________________ шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA343515330000026001060815758 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК". Замовник повертає Постачальнику забезпечення виконання Договору протягом 5 (п’яти) банківських днів після належного виконання Постачальником своїх зобов’язань у розмірі 50% (п’ятдесяти) від суми Договору або у разі дострокового розірвання Договору не з вини Постачальника. У разі ненадання на вимогу Замовника Постачальником документів, визначених пунктами 5.3.-5.5. та 6.3.6. Договору, та/або невнесення Постачальником забезпечення виконання Договору, такий Договір вважається неукладеним з усіма правовими наслідками. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником за отриманий Товар, згідно накладної, протягом 25 робочих днів з моменту його отримання.

Завершена

2 804 165.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 62e7be17e43f4fabb23f89d794251707
Критерій стосується номенклатури Плоди граната першого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Характеристики не суперечать ДСТУ ISO 23393
ID: 9c72b38ac1ba99444d773bf550a1aab8  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Сорт
ID: 5e1842597ff3f397c571541c59c1b3c2  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e6ac5195ca834ea1ba3928e55328da11
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: 983601c954a762457ba507b433778b0c  
Очікуване значення : не більше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Розмір плодів
ID: f8c99fe84d82e7e324b20b3f7f94e9c9  
Очікуване значення : не менше 20 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Колір (на момент реалізації)
ID: 967670b5067e5613101de0fe35d0b43e  
Очікуване значення : зелений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Ґатунок
ID: 38a303930a0560dcc50d13100a4423c4  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8c512aceee8f4a0c837e86ee0cb455d3
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 5b16c6e8287afb976699749c1c0c553b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Розмір плоду
ID: dabcd3fc2d59cdd118f1d29d6d65c919  
Очікуване значення : діаметр не менше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Сорт
ID: 13444b65541daae7aebbcd0929ba76f7  
Очікуване значення : округлої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 23f06468042c4901ae093ff30d31a9ad
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ
ID: 11812310563d227d0680d539ca165eef  
Очікуване значення : ДСТУ 8133  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: c41b321c149854dba9873d137d70ee38  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 35d26794472ac4219cfc6f9eeb802a6b  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Термін достигання
ID: 2b42f645e1b40b109130eec71939828b  
Очікуване значення : пізньостиглі  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: eee539c7ee84412a81f9bb4457859b34
Критерій стосується номенклатури Хурма шарон вищого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Сорт
ID: 72109d95d695e289b3870d31e3adab82  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Вид
ID: 08cd0caf4660106cd458732c70533327  
Очікуване значення : шарон  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 49636fc8205b4c71b0aa69dc07d4ebdf
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 87cf3122482ffce1cbdef37bf88c3328  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Сорт
ID: 5c4de2fcaeddbf65ea2ac9e1801cb8d3  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: b70337fde47d2f0d75f5ec7c5144d692  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: ac142d79e6fc676d13dcc76cda3026b6  
Очікуване значення : не менше 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Колір (на момент реалізації)
ID: a5800a3ad8e7b641be637b441d248635  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a92226cc05f543fdbdede5b307a6fb11
Критерій стосується номенклатури Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: d20f1946643b72b498fb8096e0a4da65  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: 05a8e794d65d3ac44e807d9a0850dd43  
Очікуване значення : не менше 3,8 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Колір (на момент реалізації)
ID: 0b9e95fa500f3c3b2a93dc3a460299d3  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9a3de52723d24752aa97f8d9c738894a
Критерій стосується номенклатури Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 2660
ID: 5c45be9d876867a30a693b9cf2b1ce70  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Розмір плоду
ID: 4769a22785c2fb62ceeb23915a1a5791  
Очікуване значення : довжина не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Вид сорту
ID: ac158dcbcdc5aba4af245e898bc025e9  
Очікуване значення : подовженої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b99e9959b09c490ea900ca05f0479d10
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Колір
ID: c99539e4bc07ecbce7323dcb5f536f18  
Очікуване значення : червоний  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 3246
ID: 4adff2f2c1be08f41faef58fa915042e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: 99468ea1e699d523769d05e43d297d50  
Очікуване значення : не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Вид плоду
ID: 7ae465c67687a05b4645a72630ab1e23  
Очікуване значення : великоплідні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Тип вирощування
ID: 71272963bebb33f8e33cd146fbfae14d  
Очікуване значення : тепличні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ec6c77d9b31d42dfb2b476bad82d821c
Критерій стосується номенклатури Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Вид
ID: 386fe19ab6ca6aabe22a117a34630a40  
Очікуване значення : кабачки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Довжина плоду (без плодоніжки)
ID: bfde5dec2e5b884380c31a92f473f4e9  
Очікуване значення : 7-16 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 669fc7ddeb02169d7a085d0649a7b603  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 05111c131c254296ad482d699c995994
Критерій стосується номенклатури Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Калібрування за вагою
ID: 7588dd6a116a407a9bd43bf8edf9fb9a  
Очікуване значення : не менше 90 г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Сорт
ID: 54bc6a689729a2bf10a3d8fc331954dc  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cabfe8a3a84c40428776c98d2690a3ae
Критерій стосується номенклатури Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 8326
ID: 6526cf5e0997817f864886cf11958f6a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: dc54242256ffbeb4c471707f02760565  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: d0fbf2259349aee5e4a4e40c7a6b78a6  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Термін достигання
ID: dd8e50f2557efbe729478c37b66dd3cb  
Очікуване значення : пізньостиглі  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 11aa9383c7524e648be93e308f23aa74
Критерій стосується номенклатури Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 2438
ID: f9833615447e27d4abac51732db0cb74  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 719e90e03e70b95cfd108d001ae581ab  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 464cadfdc0934868afc715dc63bca2ed
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 6d730dc4e38f1894942b4f7632de8f27  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: 866ae5c83fba8e16cb285d35fc56852a  
Очікуване значення : не менше 15 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Вид сорту
ID: 8a0e38758b71986b975b7b7c6c52a096  
Очікуване значення : з плоскою, овальною та округлою формою  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 49d43e7ccbee4699939d83c5b0e40e4e
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 560595da6bf5ef15aad51dddcb26e666  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Розмір плоду
ID: 18cc37a3c384d631d3a2ae5e2d3a1179  
Очікуване значення : довжина не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Сорт
ID: a9cf1fbda08161c9196f65491c183c64  
Очікуване значення : подовженої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c5ae423d3b694223af88dfd426483c46
Критерій стосується номенклатури Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 3280
ID: 48f8fb812e66df0f247396ad42531996  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: e11e7d4a8eed6868edbd03f60c0e9dd8  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d188eef80ccd4d8ca67868f7a7aec51b
Критерій стосується номенклатури Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 8147
ID: e4a440f46d1ecf61dbd24c33e6f29d5f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Розмір головок за поперечним діаметром
ID: 658cc700b93d8846def06df23bc17e6f  
Очікуване значення : не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 576a2c9deea474af78171593c809ba69  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7aeb22d957b943fbb7beaddb19c58e7c
Критерій стосується номенклатури Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 8107
ID: 4cc1da98114bfb3477491c812975a091  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: ac2042ab4ead9e09be7a2a06f8bf5bb9  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4c6758cf027a41cfba8e47b592236e96
Критерій стосується номенклатури Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Поперечний діаметр коренеплоду
ID: b8b3ad1cca5ecfdeaf55b11f3d85870a  
Очікуване значення : 40-60 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Форма
ID: ca76f7afe7bb64bcf73a9e0cf5e4febe  
Очікуване значення : подовжено-конічна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2a4501bee5cc4053bc1bed574d36f59b
Критерій стосується номенклатури Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 566b5a6f63adeb0087b27120c20e725d  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d0b30f78965f4f1ca213be2075f85655
Критерій стосується номенклатури Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 6011
ID: ae9011658327d5bb17af280561decb9a  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 42f56c048e9342dc96ecff2bf269ba5c
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 7033
ID: 36f8a9b394645dd5684c2d86694bd1dd  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр коренеплоду
ID: 997778c2a87cf42b23fbad18d55f2b52  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 05dbff68f5b3267d346d8cd81be26cac  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a87bcf7e2e5f4ad7aecda3859961ed5e
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Цибуля ріпчаста рання
ID: cb218428732c5e5d86882da5df3b9c56  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 812cecd94ea711bc4b02cddff0a316cd  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Найбільший поперечний діаметр
ID: 8f9f913dca6621d8ff3818f7ec41dd0e  
Очікуване значення : від 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: f57c3c9046615509a1429568d52f6896  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ed38d8e44a4142c0b178a79145efaad6
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 3247
ID: dccc5bbc446bb7fcc599f6a841c5eff0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: a739b1ef25731cc7ba1d62c0b0437e5f  
Очікуване значення : не більше 5,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Розмір плоду
ID: 210234d5c510e2b50315b042f61476ec  
Очікуване значення : короткоплідні (до 14 см)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Тип вирощування
ID: 0ae4e48c62ce6b79e829228684172868  
Очікуване значення : тепличні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f7d68ab969be4fe1ab552758d544d629
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 7037
ID: d38700efd60fc31ec78dcf0a11fa7ea6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Строк достигання
ID: 2d36fe2c8e01c5faa493466e9f745ea0  
Очікуване значення : пізньостигла  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 556aa736b13f080f6a923ba62ae8eeb0  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6a2c558330db4359a923c2a8232f258e
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ
ID: 849ab4a500334cd4f06ad9443a140341  
Очікуване значення : ДСТУ 8133  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Діаметр плоду
ID: bd8e6764877e1ec9f24d7c0a74352b8b  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 4d5566caab9ba8b89404df5b9d680da4  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Термін достигання
ID: 22a8753ecbe4933f0bebe49453c9eb63  
Очікуване значення : пізньостиглі  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 33e590b77e3841f78ce045f196cde11d
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Товарний сорт
ID: 702c68d93abe8a6874a5368592a6db04  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.02.2025 12:58
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 39f5c160c082f096510858f60fb8975f  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження