• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (Закупівля м'яса для філії "Середньодніпровська ГЕС" ПрАТ "Укргідроенерго")

Поставка Товару здійснюється на адресу Покупця: вул. Рєпіна, 22, м. Кам’янське, Дніпропетровська область, 51918, Україна, Філія «Середньодніпровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго». Умови поставки Товару: DDP, відповідно до Міжнародних правил тлумачення торговельних термінів ІНКОТЕРМС ® 2020. Доставка (перевезення) та розвантаження Товару здійснюється силами та за рахунок Постачальника. Термін зберігання на момент поставки Товару повинен бути не менше 80% до загального терміну зберігання. Термін поставки: Постачальник починає відвантаження Товару Покупцю за умови отримання від Покупця Повідомлення про готовність до виконання Договору та по 31 грудня 2025 року окремими партіями за заявкою Покупця (в робочі дні, з понеділка по п’ятницю, вранці з 08:00 до 10:00). М’ясо яловичини без сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні. Колір від рожевого до червоного. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Не допускається не свіже, неналежно оброблене (з порізами та розривами). М'ясо повинно бути паковане у чисті металеві або поліетиленові ящики. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення стандарту. Печінка яловича: Зовнішній вигляд: печінка яловичини без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів та жовчного міхура з протоками, світло-коричневого або коричневого кольору. Не допускається печінка яловичини не свіжа, неналежно оброблена (з порізами та розривами), загубивши природній колір. Пакована у чисті металеві або поліетиленові ящики. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення стандарту. М'ясо свинини: зовнішній вигляд – м’якуш, не жирний, без кістки, отриманий від спинної, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від рожевого до червоного. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Консистенція пружна і еластична тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Не допускається м'ясо не свіже, неналежно оброблене (з порізами та розривами). Пакована у чисті металеві або поліетиленові ящики. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення стандарту.

Завершена

113 100.00 UAH без ПДВ