• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (Закупівля м'яса для філії "Середньодніпровська ГЕС" ПрАТ "Укргідроенерго")

Поставка Товару здійснюється на адресу Покупця: вул. Рєпіна, 22, м. Кам’янське, Дніпропетровська область, 51918, Україна, Філія «Середньодніпровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго». Умови поставки Товару: DDP, відповідно до Міжнародних правил тлумачення торговельних термінів ІНКОТЕРМС ® 2020. Доставка (перевезення) та розвантаження Товару здійснюється силами та за рахунок Постачальника. Термін зберігання на момент поставки Товару повинен бути не менше 80% до загального терміну зберігання. Термін поставки: Постачальник починає відвантаження Товару Покупцю за умови отримання від Покупця Повідомлення про готовність до виконання Договору та по 31 грудня 2025 року окремими партіями за заявкою Покупця (в робочі дні, з понеділка по п’ятницю, вранці з 08:00 до 10:00). М’ясо яловичини без сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні. Колір від рожевого до червоного. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Не допускається не свіже, неналежно оброблене (з порізами та розривами). М'ясо повинно бути паковане у чисті металеві або поліетиленові ящики. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення стандарту. Печінка яловича: Зовнішній вигляд: печінка яловичини без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів та жовчного міхура з протоками, світло-коричневого або коричневого кольору. Не допускається печінка яловичини не свіжа, неналежно оброблена (з порізами та розривами), загубивши природній колір. Пакована у чисті металеві або поліетиленові ящики. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення стандарту. М'ясо свинини: зовнішній вигляд – м’якуш, не жирний, без кістки, отриманий від спинної, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від рожевого до червоного. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Консистенція пружна і еластична тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Не допускається м'ясо не свіже, неналежно оброблене (з порізами та розривами). Пакована у чисті металеві або поліетиленові ящики. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення стандарту.

Завершена

113 100.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2795b6e127fd4a859c3d7be4e11cdf3b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Термічний стан
ID: ca70be05978f4679948c5eda333f8eff  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Частина
ID: 25db1c4e5cc744439af19eb3ac72b76a  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Відповідність стандарту
ID: 2a4a6763e3a745c290b915d0a3ed6d3c  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 75fcc9d82c674b0e922f8bad0d748bab
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Вид
ID: d3a706bbb73540ad9b106bbc972fc6f2  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Частина
ID: b31e9fbe5c3147528c9961070d3c4029  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Термічний стан
ID: 61b6582fefe4439693f744d00b8ccc10  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 333697b7670f450b9888fafc0cd3a18e
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Сорт
ID: 8234504c13934eeba22ce47004338e97  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Відповідність стандарту
ID: c5892df62f5b48729f9933255171dde0  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Термічний стан
ID: 5b298036807f46bdaa680612b49cd838  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Частина
ID: c30be254175a4af8b36adfa70b841597  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.01.2025 09:31
Вид
ID: 80ee6fa578034164b2c36b66c44fde4b  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження