-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший; Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший; Сосиски з свинини, яловичини, сорт перший; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший
Батони варених ковбас повинні мати чисту суху поверхню, без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів. Вигляд фаршу на розрізі має бути рожевий або світло-рожевий рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. Запах і смак властивий даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Форма та розмір – прямі або зігнуті батони довжиною від 15 см. до 60 см.. ДСТУ 4436:2005. Напівкопчені ковбаси ДСТУ 4435:2005, мають специфічний запах копчень і прянощів, приєм-ний, трохи гострий і солонуватий смак. Батони відрізняють-ся незначною зморшкуватістю. Напівкопчені ковбаси містять вологи (35-60%), жиру (30-40%) і білків (15-20%), солі (2,5-4,5%), тому їм властиві підвищена енергетична цінність і стійкість при транспортуванні та зберіганні. Сардельки і сосиски мають бути першого ґатунку. Зовнішній вигляд: батончики сосисок і сардельок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція: ніжна, соковита та пружна. Вигляд фаршу на розрізі – з однорідною структурою, рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. На розрізі можлива наявність дрібної пористості. Смак і запах - властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Відкручені або перев’язані шпагатом батончики. Товар повинен бути упакований в індивідуальний пакет (мішок) із полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів (ПВХ), наповнений модифікованим газовим середовищем. Якість повинна відповідати вимогам ДСТУ 4436:2005 – «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні». Без ГМО. Строк придатності товару повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Постачання продукції проводиться по заявці Замовника за адресою Замовника: вулиця Річкова, 32, село Токарі, Миргородський район, Полтавська область, склад. Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами (накладними, товарно-транспортними накладними на кожну партію товару, належні документи, що підтверджують якість Товару, його походження, технічні характеристики). Поставка Товару здійснюється: Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший, Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший, Сосиски з свинини, яловичини, сорт перший, Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший – 1 раз на кожні 14 календарних днів протягом дії договору, транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника протягом 5-ти робочих днів з 8.00 до 16.00 з моменту отримання заявки від відповідальної особи Замовника, яка передається телефонним зв’язком або електронною поштою. Розвантажувальні роботи згідно договору за рахунок Постачальника. Договір набирає чинності з дня його підписання та проставляння ними своїх печаток (у разі їх використання) і діє до 31.12.2025 року. Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший – 250 кілограм; Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший – 250 кілограм; Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший, Сосиски з свинини, яловичини, сорт перший – 250 кілограм; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший – 350 кілограм;