• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший; Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший; Сосиски з свинини, яловичини, сорт перший; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший

Батони варених ковбас повинні мати чисту суху поверхню, без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів. Вигляд фаршу на розрізі має бути рожевий або світло-рожевий рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. Запах і смак властивий даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Форма та розмір – прямі або зігнуті батони довжиною від 15 см. до 60 см.. ДСТУ 4436:2005. Напівкопчені ковбаси ДСТУ 4435:2005, мають специфічний запах копчень і прянощів, приєм-ний, трохи гострий і солонуватий смак. Батони відрізняють-ся незначною зморшкуватістю. Напівкопчені ковбаси містять вологи (35-60%), жиру (30-40%) і білків (15-20%), солі (2,5-4,5%), тому їм властиві підвищена енергетична цінність і стійкість при транспортуванні та зберіганні. Сардельки і сосиски мають бути першого ґатунку. Зовнішній вигляд: батончики сосисок і сардельок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція: ніжна, соковита та пружна. Вигляд фаршу на розрізі – з однорідною структурою, рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. На розрізі можлива наявність дрібної пористості. Смак і запах - властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Відкручені або перев’язані шпагатом батончики. Товар повинен бути упакований в індивідуальний пакет (мішок) із полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів (ПВХ), наповнений модифікованим газовим середовищем. Якість повинна відповідати вимогам ДСТУ 4436:2005 – «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні». Без ГМО. Строк придатності товару повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Постачання продукції проводиться по заявці Замовника за адресою Замовника: вулиця Річкова, 32, село Токарі, Миргородський район, Полтавська область, склад. Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами (накладними, товарно-транспортними накладними на кожну партію товару, належні документи, що підтверджують якість Товару, його походження, технічні характеристики). Поставка Товару здійснюється: Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший, Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший, Сосиски з свинини, яловичини, сорт перший, Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший – 1 раз на кожні 14 календарних днів протягом дії договору, транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника протягом 5-ти робочих днів з 8.00 до 16.00 з моменту отримання заявки від відповідальної особи Замовника, яка передається телефонним зв’язком або електронною поштою. Розвантажувальні роботи згідно договору за рахунок Постачальника. Договір набирає чинності з дня його підписання та проставляння ними своїх печаток (у разі їх використання) і діє до 31.12.2025 року. Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший – 250 кілограм; Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший – 250 кілограм; Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший, Сосиски з свинини, яловичини, сорт перший – 250 кілограм; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший – 350 кілограм;

Завершена

137 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1c45d875ac9e47419b735b3b27a32fe9
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Вид
ID: 6b3ec1e917dd41f98eba17d9fa3a794f  
Очікуване значення : ковбаса варена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Сорт
ID: ebf52203a08e402cbaee19a7355d299a  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Склад м'ясної сировини
ID: ef555d6cf1fe4ad983572eb04a8500f0  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 053b9c84541f44559be77f173f2a6b05
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
За способом обробки
ID: 8d1459f5e11c4aa391a6f43b9bfa80e1  
Очікуване значення : напівкопчена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Склад м'ясної сировини
ID: 25e4bdf1a38e42ab9b0eef27d68ded76  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Сорт
ID: b9221d3c6a6840368b6db156f2d769fc  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c1a3d6a30ca74c8f838467aa84acacec
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Вид
ID: 796f53dc937e4505a1c25b32278a014a  
Очікуване значення : сардельки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Сорт
ID: 6cc06e7fe7b744f9a68965914e77e0a4  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Склад м'ясної сировини
ID: b42b0ec2b22b408bbc21843b8202673f  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8e35d7061e304728aac13559a9ef95cf
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Вид
ID: 749a300c9a5642d8a391c1c56c994890  
Очікуване значення : сосиски  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Сорт
ID: a5f9bb9af4244270be0a15207a63ee03  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 11:45
Склад м'ясної сировини
ID: fcc0919f221f4ad5aed62caea9ad23a5  
Очікувані значення : свинина, яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження