• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М’ясо свинини охолоджене; Філе куряче охолоджене (ДК 021:2015 : 15110000-2 М’ясо) Підстава для здійснення замовником закупівлі відповідно до пункту 13 Особливостей — підпункт 4 пункту 13 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1178 (далі — Особливості), а саме: «існує нагальна потреба у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням об’єктивних обставин, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення закупівлі із застосуванням відкритих торгів та/або електронного каталогу, яка повинна бути документально підтверджена замовником»

Завершена

62 475.00 UAH з ПДВ