• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо свинини охолоджене; Філе куряче охолоджене (ДК 021:2015 : 15110000-2 М’ясо) Підстава для здійснення замовником закупівлі відповідно до пункту 13 Особливостей — підпункт 4 пункту 13 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1178 (далі — Особливості), а саме: «існує нагальна потреба у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням об’єктивних обставин, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення закупівлі із застосуванням відкритих торгів та/або електронного каталогу, яка повинна бути документально підтверджена замовником»

Оголошено тендер

62 475.00 UAH
Номер: dc6c32f747c6418ea25ec022b9ad5292
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-10-20-000584-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ДОВЖОЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Замовник: ДОВЖОЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Очікувана вартість: 62 475.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо свинини охолоджене; Філе куряче охолоджене (ДК 021:2015 : 15110000-2 М’ясо) Підстава для здійснення замовником закупівлі відповідно до пункту 13 Особливостей — підпункт 4 пункту 13 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1178 (далі — Особливості), а саме: «існує нагальна потреба у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням об’єктивних обставин, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення закупівлі із застосуванням відкритих торгів та/або електронного каталогу, яка повинна бути документально підтверджена замовником»
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Жовтень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 20.10.2024 20:59

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 147 кілограм
Період постачання (не задано)
М’ясо свинини охолоджене
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 196 кілограм
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума62 475.00 UAH