• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Кефір 2,5%; Сметана 15%

Сметана 15%- продукт, який виробляють з нормалізованих пастеризованих вершків сквашуванням закваскою, яку готують на чистих культурах молочнокислих бактерій. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря і незначна крупинчатість. Смак і запах: чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: білий, з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Форма випуску – фасована. Пакування: пакети з поліетиленової плівки; Термін зберігання: Не більше 5 діб за температури від 0 до 6 °С. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4418:2005. Масова частка жиру ,% - 15%. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, перелік інгредієнтів, кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Кефір 2,5%- Кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням молока симбіотичною закваскою на кефірних грибках або концентратом грибкової кефірної закваски. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, в’язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки. Жирність - 2,5% Смак і запах: Чистий, кисломолочний. Смак щипкий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: Молочно-білий, рівномірний за всією масою. Форма випуску – фасована; Пакування: Пакети з поліетиленової плівки; Термін зберігання: Не більше ніж 14 діб; Оцінка якості: згідно з ДСТУ Згідно ДСТУ 4417:2005; На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, перелік інгредієнтів, кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Завершена

57 462.30 UAH з ПДВ