• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Кефір 2,5%; Сметана 15%

Сметана 15%- продукт, який виробляють з нормалізованих пастеризованих вершків сквашуванням закваскою, яку готують на чистих культурах молочнокислих бактерій. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря і незначна крупинчатість. Смак і запах: чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: білий, з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Форма випуску – фасована. Пакування: пакети з поліетиленової плівки; Термін зберігання: Не більше 5 діб за температури від 0 до 6 °С. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4418:2005. Масова частка жиру ,% - 15%. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, перелік інгредієнтів, кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Кефір 2,5%- Кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням молока симбіотичною закваскою на кефірних грибках або концентратом грибкової кефірної закваски. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, в’язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки. Жирність - 2,5% Смак і запах: Чистий, кисломолочний. Смак щипкий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: Молочно-білий, рівномірний за всією масою. Форма випуску – фасована; Пакування: Пакети з поліетиленової плівки; Термін зберігання: Не більше ніж 14 діб; Оцінка якості: згідно з ДСТУ Згідно ДСТУ 4417:2005; На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, перелік інгредієнтів, кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Завершена

57 462.30 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 59a6f1a9d5014959bfd3dfb7e06e8c25
Критерій стосується номенклатури Кефір 2,5%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.10.2024 23:21
Масова частка жиру
ID: 0175f28f3fea4b9fa0c2d502bbbaae72  
Очікуване значення : 2.5  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5d3c81681bc842a7a3f103310ea3696a
Критерій стосується номенклатури Сметана 15%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.10.2024 23:21
Масова частка жиру
ID: 857f3337ba2945feaefdcd0b738e1597  
Очікуване значення : 15  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження