• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

СВИНИНА М’якоть без кістки свинна, вищого ґатунку охолоджене згідно з ДСТУ 4590:2006. Зовнішній вигляд – пісна м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини напівтуші (тазостегнова, лопаткова) першої категорії. Поверхня м’яса рівна, не завітрена, без ознак ослизнювання, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, краї рівні, без бахромок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір – від світло-рожевого до світло- червоного. Запах – характерний для доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка, пружна. Термічний стан – м'ясо охолоджене. Термін реалізації – не більше 48 годин, при температурі зберігання від +4 до +6 С Пакування – м’ясо запаковане без вакууму в полімерні плівкові матеріали або пакети із полімерних плівкових матеріалів; лотки із полімерних матеріалів для м’ясних продуктів, обгорнуті в термозсідальну плівку, згідно з чинними нормативними документами або інші матеріали, що дозволені у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами. Кожна одиниця пакування повинна бути закрита будь-яким способом: термозварюванням, липкою стрічкою , гумовими обхватками тощо, та складена в чисту, суху, без стороннього запаху багатообігову транспортну тару. Маркування – кожна одиниця пакування повинна бути промаркована за допомогою ярлика (етикетки) або іншим способом, що забезпечує чіткість його читання з зазначенням: назви продукту; назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - маси нетто, гр. або кг; інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність продукту; кінцевої дати споживання, або дати виробництва та строку придатності; часу виготовлення, год., хв.; умов зберігання; - позначення відповідного нормативного документу( ДСТУ 4589:2006 або ДСТУ 4590:2006). Транспортування – в чистих транспортних засобах з ізотермічним кузовом, згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. ЯЛОВИЧИНА М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589. Характеристика та зовнішній вигляд - М'якоть без кістки яловича охолоджена, м’якуш, отриманий від тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівнені та без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше 10 мм. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Має бути без стороннього запаху, по консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Без ГМО. Категорія - Перша. Термічний стан – м'ясо охолоджене. Колір – від блідо-рожевого до червоного. Маркування – державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості – якість товару повинна відповідати ДСТУ 4589:2006. Транспортування – в чистих транспортних засобах з ізотермічним кузовом, згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Товар має бути розфасований та упакований таким способом, що забезпечить збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. Доставка Товару, проведення навантажувально-розвантажувальних робіт, забезпечується Постачальником власними силами. Постачальник гарантує Замовнику беззаперечну доставку Товару до закладу Замовника в певний час, в необхідній кількості, без пошкоджень, безпосередньо та відповідно до вимог Замовника. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. ФІЛЕ КУРЯЧЕ Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143. Має бути охолодженим, не замороженим, вищого ґатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Колір блідо-жовтий з рожевим відтінком. М’язи пружні, еластичні. Філе повинне мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів, поверхня не зволожена. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Не допускається м'ясо не свіже, яке не відповідає якості обробки, сильно деформоване. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження. Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563, згідно наказу Міністерства транспорту та зв`язку України від 09.12.2002 р. № 873 «Правила перевезення швидкопсувних вантажів». Маркування – кожна одиниця пакування повинна бути промаркована за допомогою ярлика (етикетки) або іншим способом, що забезпечує чіткість його читання з зазначенням: назви продукту; назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - маси нетто, гр. або кг; інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність продукту; кінцевої дати споживання, або дати виробництва та строку придатності; часу виготовлення, год., хв. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Послуги, які обов’язково надає Постачальник та включає в ціну товару: -здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару; -доставка товару здійснюється за адресою: 43006, Волинська обл, м. Луцьк, вул. Селищна, 2в.

Завершена

448 000.00 UAH з ПДВ