• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

СВИНИНА М’якоть без кістки свинна, вищого ґатунку охолоджене згідно з ДСТУ 4590:2006. Зовнішній вигляд – пісна м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини напівтуші (тазостегнова, лопаткова) першої категорії. Поверхня м’яса рівна, не завітрена, без ознак ослизнювання, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, краї рівні, без бахромок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір – від світло-рожевого до світло- червоного. Запах – характерний для доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка, пружна. Термічний стан – м'ясо охолоджене. Термін реалізації – не більше 48 годин, при температурі зберігання від +4 до +6 С Пакування – м’ясо запаковане без вакууму в полімерні плівкові матеріали або пакети із полімерних плівкових матеріалів; лотки із полімерних матеріалів для м’ясних продуктів, обгорнуті в термозсідальну плівку, згідно з чинними нормативними документами або інші матеріали, що дозволені у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами. Кожна одиниця пакування повинна бути закрита будь-яким способом: термозварюванням, липкою стрічкою , гумовими обхватками тощо, та складена в чисту, суху, без стороннього запаху багатообігову транспортну тару. Маркування – кожна одиниця пакування повинна бути промаркована за допомогою ярлика (етикетки) або іншим способом, що забезпечує чіткість його читання з зазначенням: назви продукту; назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - маси нетто, гр. або кг; інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність продукту; кінцевої дати споживання, або дати виробництва та строку придатності; часу виготовлення, год., хв.; умов зберігання; - позначення відповідного нормативного документу( ДСТУ 4589:2006 або ДСТУ 4590:2006). Транспортування – в чистих транспортних засобах з ізотермічним кузовом, згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. ЯЛОВИЧИНА М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589. Характеристика та зовнішній вигляд - М'якоть без кістки яловича охолоджена, м’якуш, отриманий від тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівнені та без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше 10 мм. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Має бути без стороннього запаху, по консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Без ГМО. Категорія - Перша. Термічний стан – м'ясо охолоджене. Колір – від блідо-рожевого до червоного. Маркування – державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості – якість товару повинна відповідати ДСТУ 4589:2006. Транспортування – в чистих транспортних засобах з ізотермічним кузовом, згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Товар має бути розфасований та упакований таким способом, що забезпечить збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. Доставка Товару, проведення навантажувально-розвантажувальних робіт, забезпечується Постачальником власними силами. Постачальник гарантує Замовнику беззаперечну доставку Товару до закладу Замовника в певний час, в необхідній кількості, без пошкоджень, безпосередньо та відповідно до вимог Замовника. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. ФІЛЕ КУРЯЧЕ Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143. Має бути охолодженим, не замороженим, вищого ґатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Колір блідо-жовтий з рожевим відтінком. М’язи пружні, еластичні. Філе повинне мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів, поверхня не зволожена. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Не допускається м'ясо не свіже, яке не відповідає якості обробки, сильно деформоване. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження. Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563, згідно наказу Міністерства транспорту та зв`язку України від 09.12.2002 р. № 873 «Правила перевезення швидкопсувних вантажів». Маркування – кожна одиниця пакування повинна бути промаркована за допомогою ярлика (етикетки) або іншим способом, що забезпечує чіткість його читання з зазначенням: назви продукту; назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - маси нетто, гр. або кг; інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність продукту; кінцевої дати споживання, або дати виробництва та строку придатності; часу виготовлення, год., хв. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Послуги, які обов’язково надає Постачальник та включає в ціну товару: -здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару; -доставка товару здійснюється за адресою: 43006, Волинська обл, м. Луцьк, вул. Селищна, 2в.

Завершена

448 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f6157a627d384f38a2475598665c8fdf
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: a3a799b9f71f4f919518a9224806e03f  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: 5f6c22ff921f4e43af7924fb5314e8b0  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 5862ff36de66475a9a0e8cd1075873bf  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Вид
ID: 4ba2ea74a55b43f5b6e0cbbc30531cfc  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 380b99d6699246f1ae84054d60bd30f7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c5e17fba5db34c8e97a1560b47b349cc  
Очікуване значення : Так  
Наявність кісток
ID: 9e3fee02934547f78a38728c094fe7cc  
Очікуване значення : Ні  
Термічний стан
ID: 7f904c86ab7745fe8bd87c6a3c0beea1  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 636531105f164e14a734c9eaf67841b2  
Очікуване значення : філе  
З шкірою
ID: 332d205655b940a3845160dad153e087  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b786887eac6544b582bef3a0f7d6ec4b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: d78643591dc244ad88956c8230ff27f6  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 44dd113b88414108b0d5865eee1fa700  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Відповідність стандарту
ID: 3139ac290e314ad896a65461e7276d23  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження