• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

ФІЛЕ КУРЯЧЕ - Товар повинен бути охолодженим, (не підмороженим), та зберігати протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від мінус 2 оС до плюс 4 оС. За вгодованістю та якістю оброблення відносяться до першої категорії (Class «A»). ДСТУ 3143:2013. Товар масою напівфабрикатів до 4 кг пакують під вакуумом в полімерні плівкові матеріали згідно з чинними нормативними документами. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, без ГМО, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. ЯЛОВИЧИНА - охолоджене, вакуумне пакування в полімерні плівкові матеріали до 3 кг. Вага м'яса в транспортній тарі до 20 кг. Повинне відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006. Товар масою напівфабрикатів до 3 кг пакують під вакуумом в полімерні плівкові матеріали згідно з чинними нормативними документами. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, без ГМО, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо.

Завершена

417 075.00 UAH з ПДВ