• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

ФІЛЕ КУРЯЧЕ - Товар повинен бути охолодженим, (не підмороженим), та зберігати протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від мінус 2 оС до плюс 4 оС. За вгодованістю та якістю оброблення відносяться до першої категорії (Class «A»). ДСТУ 3143:2013. Товар масою напівфабрикатів до 4 кг пакують під вакуумом в полімерні плівкові матеріали згідно з чинними нормативними документами. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, без ГМО, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. ЯЛОВИЧИНА - охолоджене, вакуумне пакування в полімерні плівкові матеріали до 3 кг. Вага м'яса в транспортній тарі до 20 кг. Повинне відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006. Товар масою напівфабрикатів до 3 кг пакують під вакуумом в полімерні плівкові матеріали згідно з чинними нормативними документами. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, без ГМО, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо.

Завершена

417 075.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fc1862b2b49c4e6d99437bc0961fee74
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: a0955ced64f44f3cbafb64b313f54466  
Очікуване значення : філе  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8d39590670424337a8ef07f292fd460f  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 5a4c09c1324346aeaec9c63f2f015a6e  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bd0c512315504d418862ce6b570c2fde
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: 9efd47058bc8465b9b0b0785806f4214  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 84bceb6ce2674f799ef99a94a18e2b49  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Відповідність стандарту
ID: 753932db5fe24369b0985b906f377f6b  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Вид
ID: 03994befd0b44c01a5988c3a50b88683  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження