• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

М'ясо свинини знежиловане, нежирне, без кістки з м'язовою тканиною із вмістом видимої жирової тканини не більше 10 %, морожене ( температура в товщі м'язів м'яса не вище ніж мінус 8°С включно) в блоках, які повинні бути доброякісними (свіжими без запаху зіпсованності). Зовнішній вигляд – заморожений м’якуш, отриманий з лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівнянні, без бахромок. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від рожевого до червоного. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. В кожному блоці із знежилованого свинного м'яса повинна бути сировина одного сорту та виду. Не допускається попадання води та сторонніх предметів у м'ясі перед його заморожуванням в блоки. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини без залишків шкіри, згустків крові та забруднень. Не дозволяється постачати м'ясні обрізки. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. М’ясо доброякісно заморожене, покрито сухою блідо-червоною коркою, при розрізі дещо вологе, але не липке. М’ясний сік прозорий. Консистенція еластична. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової тварини, вільних від хвороб. На шматках м’яса не повинно бути залишків шкіри, внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо яловичини заморожене при температурі не вище -8°С. Дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи санітарно-епідеміологічної станції та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. Поставка товару здійсюється 1-2 рази на тиждень, згідно замовлення.

Завершена

199 370.00 UAH з ПДВ