• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

М'ясо свинини знежиловане, нежирне, без кістки з м'язовою тканиною із вмістом видимої жирової тканини не більше 10 %, морожене ( температура в товщі м'язів м'яса не вище ніж мінус 8°С включно) в блоках, які повинні бути доброякісними (свіжими без запаху зіпсованності). Зовнішній вигляд – заморожений м’якуш, отриманий з лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівнянні, без бахромок. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від рожевого до червоного. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. В кожному блоці із знежилованого свинного м'яса повинна бути сировина одного сорту та виду. Не допускається попадання води та сторонніх предметів у м'ясі перед його заморожуванням в блоки. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини без залишків шкіри, згустків крові та забруднень. Не дозволяється постачати м'ясні обрізки. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. М’ясо доброякісно заморожене, покрито сухою блідо-червоною коркою, при розрізі дещо вологе, але не липке. М’ясний сік прозорий. Консистенція еластична. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової тварини, вільних від хвороб. На шматках м’яса не повинно бути залишків шкіри, внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо яловичини заморожене при температурі не вище -8°С. Дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи санітарно-епідеміологічної станції та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. Поставка товару здійсюється 1-2 рази на тиждень, згідно замовлення.

Завершена

199 370.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ed19144afbe644b5b5028e16e76905b4
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: f0210866989c498baf3c01fc384fa128  
Очікуване значення : заморожене  
Категорія
ID: cd953df21fa642829a5d404a43700075  
Очікуване значення : 1  
Відповідність ДСТУ
ID: 22d9852f451b470eb839e2d751877447  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Частина
ID: 11e0e431f31545fb8476b3eb1d37d23b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ab5310f4234a4ceb8ea005eff0e188e7
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Вид
ID: f8a833aac8b0433bbe8f690f072a2a17  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: ef28b882fdff4391b94a6fd10d03dc6c  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Категорія
ID: de0035c5553d45069350b32a7538a6d5  
Очікуване значення : 1  
Термічний стан
ID: 76e46481e2a64f3a903a4e2cad1d6f32  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність ДСТУ
ID: 04c5054bd49e4c91a5dc201e1f463fc5  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження