-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Мультилотова
-
КЕП
код ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (лот 1 – м'ясо в асортименті для закладів освіти Вознесенівського району м. Запоріжжя; лот 2 - м'ясо в асортименті для закладів освіти Дніпровського району м. Запоріжжя; лот 3 – м'ясо в асортименті для закладів освіти Заводського району м. Запоріжжя; лот 4 – м'ясо в асортименті для закладів освіти Комунарського району м. Запоріжжя; лот 5 – м'ясо в асортименті для закладів освіти Олександрівського району м. Запоріжжя; лот 6 – м'ясо в асортименті для закладів освіти Хортицького району м. Запоріжжя; лот 7 – м'ясо в асортименті для закладів освіти Шевченківського району м. Запоріжжя
Назва та код товару кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі по кожному лоту: Яловичина (м’якуш охолоджений), відповідний код ДК 021:2015 - 15111100-0 Печінка яловича (заморожена), відповідний код ДК 021:2015 - 15111100-0 Філе куряче (охолоджене), відповідний код ДК 021:2015 - 15112100-7 Тушки курчат бройлерів (охолоджені), відповідний код ДК 021:2015 - 15112100-7 Філе куряче (заморожене), відповідний код ДК 021:2015 - 15112130-6 Через відсутність технічної можливості редагувати поле оголошення "Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції" усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції, та підготовлені безпосередньо учасником, повинні бути складені українською та/або російською мовами, з урахуванням вимог пункту 7 розділу І тендерної документації. Якщо учасник торгів є нерезидентом України, він може подавати свою пропозицію іноземною мовою та надати переклад українською мовою, завірений нотаріально
мін. крок: 0% або 9 441.67 UAH