-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Поставка товару проводиться невеликими партіями за потребою, не пізніше 1-го робочого дня з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, по електронній пошті).Строк поставки товару: до 31 грудня 2025 року.
Період подачі пропозицій
до закінчення періоду залишилася година (до 21.11.25 00:00)
114 500.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f3a7659ca46e4d128cc6186126ec6bf8
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Частина
ID: 0f14c0e1c8c74366892b6f5bc731bc7b
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Термічний стан
ID: 6cfbe74e0d784a9893fb8c30522d7d11
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Характеристики не суперечать
ID: bc52f2b0409f4e83976f6a0e7af48f8a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6942099523264b2e89201639566b73ab
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Частина
ID: 8d361dfb178947ff85aa0cd6290cee77
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Термічний стан
ID: a32b3ec7fe524c499cde48943f5188bb
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Характеристики не суперечать
ID: f1488fd0df4840558487517a9a399b9b
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b95008c4ac9343d792560356a89966b4
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Частина
ID: aa1e2395fc9f4c099b8d530b3264ec62
Очікуване значення :
окіст без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Термічний стан
ID: 5ce507a8ba8e4949867c8b76e274d47c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Характеристики не суперечать
ID: f09a68c62845440bad4171111c637835
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 364411a482624574916ec4457ecc9ab6
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Частина
ID: 72a125a53a954dd684aa40b6e2545b3f
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Термічний стан
ID: 4b9c903014f44259a3fc940017de9d1a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4dbf02f5f0d0436fb2a0da6f576bdd32
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Наявність кісток
ID: 45f17ac41a714665820dcecc8066c105
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
З шкірою
ID: 4248104c020e4a23b24b41b406f9e998
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 31b077fceb51487a94423242767667a0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Частина
ID: 0890251cf62c4b23ae04a9902f9bbf3c
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Термічний стан
ID: c9f59e2a7d814b8da2d46a164fe83557
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1767bb0b367b48619d068f5f4cf77ec9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
З шкірою
ID: f68fb2ed87be4e139835c552a999e330
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Наявність кісток
ID: ee50eadcbfd2435797923aac1d84d919
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Категорія
ID: daf79e9fd63345829697a1dbab1df325
Очікуване значення :
перша
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8457833ac8ae4408a483a5ea6749a176
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Частина
ID: d41a0b7a73f74c35acb970180cf3bd54
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Термічний стан
ID: 515bd75a67d8447fa3bc86b66b76cc4b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 15:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 16d6ec6070a8414fab361f70d6725ee6
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження