• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Поставка товару проводиться невеликими партіями за потребою, не пізніше 1-го робочого дня з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, по електронній пошті).Строк поставки товару: до 31 грудня 2025 року.

  • Подача пропозицій до закінчення періоду залишилося 3 години (до 21.11.25 00:00)
  • Аукціон
  • Кваліфікація
  • Пропозиції
    розглянуто
Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 3 години (до 21.11.25 00:00)

114 500.00 UAH з ПДВ
Номер: f25ae805db83498eb7f33f3d81777675
Внутрішній номер закупівлі: 27168451
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-11-18-012838-a   
Замовник: УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Контактна особа: Андрій Недільський +380352279224 usbu_vgz_ter@ssu.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 114 500.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 18.11.2025 15:15 - 21.11.2025 00:00
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання Україна, Тернопільська область, Тернопіль На карті
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання Україна, Тернопільська область, Тернопіль На карті
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання Україна, Тернопільська область, Тернопіль На карті
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання Україна, Тернопільська область, Тернопіль На карті
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання Україна, Тернопільська область, Тернопіль На карті
Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання Україна, Тернопільська область, Тернопіль На карті