• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Цибуля, морква, буряк (Код ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи) (Цибуля: ДК 03221113-1 Цибуля) (Морква: ДК 03221112-4 Морква) (Буряк: ДК 03221111-7 Буряк)

До уваги Учасників закупівлі! Поставка товару здійснюється партіями щотижня відповідно до потреби харчоблоку згідно заявки Замовника. При укладенні Договору Постачальник надає наступні документи: - копію оригіналів експлуатаційного дозволу на потужності (об’єкти), у якому вказано про можливість провадити господарську діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження або рішення (повідомлення) про державну реєстрацію потужностей, для харчових продуктів, які не потребують отримання експлуатаційного дозволу (згідно з ст. ст. 23, 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). - Поставка (передача) товару здійснюється транспортом Продавця (спеціально обладнаним транспортом Продавця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару). - Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажно – розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження вчасних обов'язкових медичних оглядів(за формою затвердженою Наказом Міністерства охорони здоров’я України №150 від 21.02.2013, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного, медична довідка щодо придатності до керування транспортними засобами водіїв автотранспортних засобів, які виконують роботи з перевезення вантажів, що підтверджують своєчасний періодичний огляд, відповідно до «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів», затверджене Наказом МОЗ та МВС України № 65/80 від 31.01.2013р.); - Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно з Законом № 771/97-ВР та Законом № 2639-VIII; - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему управління якістю згідно вимог стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги», чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги» повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками. - З метою підтвердження впровадження та застосування на підприємстві процедур сертифікованої системи управління безпечністю харчових продуктів Продавець має надати скановану копію сертифікату на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) дійсного на дату розкриття тендерних пропозицій, виданого органом з сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України, в підтвердження чого в складі пропозиції надається сканований оригінал атестату про акредитацію органу з сертифікації, при цьому даний атестат має свідчити про можливість проведення зазначеним органом сертифікації оцінки за видами діяльності, що зазначені у сертифікаті відповідності. Документи повинні бути надані в повному обсязі; - Копію звіту про функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) або іншого документу, виданого за результатами проведення аудиту, складеного уповноваженою особою органу стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності) згідно пунктів ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT), дата видачі якого не раніше 2023 року. Звіт має бути виданий акредитованим органом з оцінки відповідності, відміннім від органу оцінки відповідності, яким було видано Продавцю сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) (іншим незалежним суб’єктом, аудит третьої сторони). - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему екологічного менеджменту відповідно до вимог ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT), чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT) повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками.

Пропозиції розглянуті

період кваліфікації завершився 3 дні назад

18 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d954896a1dc49f19c8ae40aebda3af9
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 3acc779a6bff4b3e9a128946e2c5179d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Цибуля ріпчаста рання
ID: 2e0197321e4f4f7a98fd420366c1359f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Товарний сорт
ID: 33523fc771824c24bafa7679da2a3ae0  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Найбільший поперечний діаметр
ID: d4fb36e1ec6f442080abdaa99a27309b  
Очікуване значення : від 4 см  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9bde8535f4cc41e9be018834fbb09d78
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Відповідність ДСТУ 7033
ID: 885b2b55c989406b83380d846aff8b55  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Діаметр коренеплоду
ID: e9a26368e1984fb0abb032fb112724b7  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Товарний сорт
ID: c754f1e579e94746848a3a9ea7116b70  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5fdf77d490fc40b88ca8f1cd18712e70
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 5acc55a6aa9145f1aa9dff46277adae2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 10:58
Товарний сорт
ID: fec2fdeedd054fb4a2541f89392414e9  
Очікуване значення : перший  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження